Webudvikler søges til digitalt bureau i Kolding

Webstarters er et digitalt bureau med speciale i online markedsføring, webudvikling og web-integration. Kort sagt alt hvad kunden har behov for at kunne drive sin forretning online. Vi er ambitiøse og stræber efter at levere den højeste kvalitet til kunden hver gang. Det er vi så gode til, at vi snarest muligt søger en ny programmør til at udvide vores forretning yderligere.

 Jobbet
Hos os bliver du en del af et ungt, dynamisk miljø og får mulighed for at dyrke og udvikle dine evner som programmør sammen med et team af højt motiverede og dygtige kollegaer. Du kommer både til at arbejde med din egne selvstændige projekter og som del af projektgrupper, når opgaven kræver det. Du bliver en del af en kultur, hvor vi arbejder vedholdende med hvert eneste projekt, indtil vi har løst udfordringerne og har skabt den optimale løsning for kunden. Din arbejdsplads bliver i Kolding.

Vores forventninger til dig
Du arbejder muligvis som programmør i dag. Vigtigst af alt er dog, at du ekspert inden for et eller flere af følgende områder: Objektorienteret programmering (PHP), HTML, CSS eller JavaScript. Du kan håndtere projekter fra starter til slut. Som person er du løsningsorienteret, energisk og arbejder fokuseret med dine opgaver indtil de er løst. Du trives godt med kundedialog og er relationsskabende som person.

Hvem er du?
Din baggrund er ikke det afgørende, men dine venner og kollegaer kender dig som en super programmør. Følgende vil især have betydning for os:

  • Ekspert i objektorienteret programmering (PHP), HTML, CSS og JavaScript er et krav
  • At du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling.
  • Du er vedholdende samt nysgerrig og har en brændende lyst for at udvikle dig
  • Du er i stand til at håndtere kundedialog, og skabe gode relationer
  • Du er procesorienteret og kan håndtere udviklingsprocessen fra start til slut
  • Du er energisk, i stand til at gribe boldene og omstillingsparat, når situationen kræver det
  • Du er i stand til at identificere udfordringerne i dine opgaver og god til at finde løsninger
  • Du har lysten til at lykkes og vil gerne være en del af en succes

Det vi tilbyder:
Vi er en virksomhed, hvor der er højt til loftet. Det skal være sjovt at gå på arbejde og derfor tilbyder vi dig fleksibilitet og frihed til at udfylde jobbet og udvikle dine programmeringsevner. Vi har tillid til, at du løfter opgaverne og får du brug for hjælp, så står dine kolleger altid klar til at bakke dig op. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt på baggrund af erfaringer og kvalifikationer.

Interesseret i jobbet?
Så send straks din ansøgning og CV til [email protected] og angiv “Webudvikler” i emnefeltet. Vi vil løbende invitere relevante kandidater til samtale. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 90 82.