Vi skaber jeres digitale webshop univers

Jeres webshop er ikke bare en virtuel butik med produkter på hylderne. Det er en verden, hvor kunderne elsker at komme, fordi de føler, de kommer derfra med lidt mere end bare varen de køber. I leverer den helstøbte købsoplevelse – Det er dét vi hjælper jer med.

Vi lytter, samarbejder og producerer

Vi gør en dyd ud af at lytte.

Vi lytter og vi hører hvad der ligger mellem linjerne, når I beskriver jeres virksomhed, og jeres ønsker og behov. Vi har stor respekt for jeres viden om jeres ydelser, produkter og branche. Så vi lytter og suger til os, og dernæst udfordrer vi jer med vores viden om vores branche. Vi tror på, at kombinationen af jeres og vores viden er det helt optimale fundament at bygge en solid online succes på.

Efter sparringsfasen, hvor vi finder frem til de grundlæggende værdier og ideer, udarbejder vi altid et designudkast, der giver overblik over den visuelle identitet og funktionaliteterne. Først når designudkastet er godkendt, påbegynder vi produktionen af løsningen – der i øvrigt altid leveres inden for det forudgående fastsatte budget.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_smartphone.svg

Responsiv

Alle vores designs er responsive – uden undtagelse. Alle vores designs kan derfor ses og tilgås på alle typer enheder. Jeres webshop både fungerer, og ser godt ud på såvel PC, som tablet og smart phone, så jeres kunder altid får den optimale købsoplevelse uanset platform.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_webpage_img_txt.svg

Optimal brugeroplevelse

Jeres kunder skal imødekommes på alle parametre af deres ubevidste behov. Et af de krav, der ligger latent i alle webshopkunder i dag er, at checkoutflowet skal være intuitivt og effektivt. Vi indkorporerer derfor altid de nyeste og mest effektive teknikker, i det omfang de matcher jeres løsning og jeres kunder.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_life_buoy.svg

Effektfuld merchandising

Vores design er emballagen om dit sortiment, der får det til at skille sig ud fra mængden. Gennem intelligent eksponering og iscenesættelse af dine produkter vil effekten blive øget trafik og konvertering.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_elaboration_calendar_plus.svg

Ubegrænset designfrihed

 Jeres kreative ideer får luft under vingerne hos os, fordi vi er eksperter i at udnytte open source systemernes muligheder til deres yderste formåen. I får frihed og råderum i designet af såvel jeres visuelle identitet, som i udformningen af funktionaliteterne.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/software_remove_vectorpoint.svg

Fleksibelt open source

CMS-systemet er fundamentet for jeres forretning, og derfor helt essentielt. Vi arbejder altid med open source systemer, der sikrer maksimal fleksibilitet – uanset om det drejer sig om at source, tracke eller integrere 3. parts løsninger.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_display.svg

Fremtidige optimeringer

Intet udvikler sig så hurtigt som mulighederne på nettet. Fornyelse og forbedring af løsninger betyder også forældelse af andre . Vi bygger jeres løsning på et solidt og fremtidssikret open source CMS- system. Så jeres fundament udvikler sig i takt med nettets uendelige muligheder.

Webdesign til Webshop

Godt design er god forretning

Overlad ikke designet og den visuelle identitet af jeres webshop til tilfældighederne.

Omtanke kan veksles til salgsvolumen og omsætning. Kort og godt; Det rette design kan ses på bundlinjen, og den øgede konvertering vil uden tvivl overstige investeringen.

Cases

Bliv en del af en grænseløs verden

Vi siger aldrig nej.

Hvilken funktionalitet i webshoppen kunne gøre jeres arbejdsdag lettere og mere effektiv? Vi kan opbygge nøjagtig den webshop, der løser jeres udfordringer.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores kunders muligheder, og finde løsninger, der reducerer manuelle opgaver. Lad systemet håndtere rutineopgaver og frigør i stedet tid til udvikling.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til jeres behov og ønsker?

“Vi valgte Webstarters ud fra en lang række kriterier – vi havde rigtig mange forskellige firmaer i spil men valget faldt på Webstarters pga Webstarters selv som helhed. Vi havde en øjeblikkelig tiltro til at de ville udføre opgaven perfekt, og deres meget dybdegående tekniske viden gjorde os trygge.”

Kalmar Huse

“Webstarters har udført arbejde for mig igennem længere tid og jeg kan på det varmeste anbefale dem. De forstår vigtigheden i at være fleksibel og kommunikere klart. Derfor forstår han også altid mine behov og de ønsker, som jeg har, hvorefter de eksekverer hurtigt og præcist efterfølgende.”

Toke KruseBilly.dk