Webbureau

Udvikling er mange ting

Som virksomhedsejer er det rart at bruge sin tid på det, som man er god til – og så lade nogle andre om det, som de er gode til.

Et webbureau, som os hos Webstarters, består af en lang række specialister, der er dygtige til hver deres ting.

Det indebærer også nogle skarpe hjerner og hurtige fingerspidser, der er rigtig gode til at kode og programmere hjemmesider. Vi har også resultatorienterede nørder, der er glimrende til online marketing. Vi huser også nogle relationsopbyggende specialister, der har 100% tjek på sociale medier.

Således har vi hos Webstarters samlet mange dygtige mennesker under ét tag, og det kan komme din virksomhed til gode. Formålet med et digitalt webbureau som os, er, at du kan få det hele ét sted. 

Det giver dig mere tid til at servicere dine kunder, mens vi hjælper med at tiltrække endnu flere kunder i din retning. På samme tid har vi en lang række kloge hoveder siddende under samme tag, der alle kan lære og udveksle erfaringer med hinanden, som også kommer dig til gavn

Få endnu flere kunder med en optimeret hjemmeside

Din hjemmeside er din digitale butiksfacade. Det er her kunderne kan lære dig at kende, læse om dine services og finde ud af, om jeres forretning er det rette match for dem.

Det er i manges tilfælde det første møde med din virksomhed – og her gælder det om at få gjort sig et godt førstegangsindtryk. Faktisk er et besøg i din forretning på internettet på mange måder identisk med det fysiske møde. Har du en slidt og hjemmelavet butiksfacade, kommer kunderne ikke strømmende ind i din forretning. Det samme gør sig gældende online.

Sparring på forbedringsmuligheder

Vores spidskompetence er at udvikle professionelle hjemmesider fra bunden og i CMS. Men bare rolig, vores arbejde slutter ikke der – Du behøver ikke at skulle ud og finde en ny samarbejdspartner til at hjælpe med annonceringen og det at tiltrække kunder til din nye hjemmeside – Den klarer vi også. 

Gennemgang af din online tilstedeværelse

Første skridt i din forretning er, at have en velfungerende og præsentabel hjemmeside, som vi afdækkede lige før. Nu har du et sted, som kunderne kan gå ind. Men hvordan skal de finde ud af, at du findes? Som webbureau gennemgår vi gerne hele din online tilstedeværelse og finder ud af, hvor der er plads mulighed for forbedringer.

Det gør vi både med fokus på, hvad du gør nu – og hvad dine konkurrenter gør. Når vi har klarlagt din forretnings styrker og svagheder, vil vi præsentere dig for en håndgribelig strategi for den videre markedsføring af din forretning. 

Denne strategi vil som regel bestå af en indsats på Google, så du rangerer højt på søgemaskinen, samt de sociale medier og det løbende arbejde på din egen side.

Lad et webbureau stå for din online annoncering

En af de mest effektive måder hvorpå du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside, er med digital annoncering. Vi arbejder med to effektive marketingkanaler, der er essentielle for mange virksomheders vækst: Google Ads og Facebook annoncering.

Kom godt i gang med Google Ads

Danskernes foretrukne søgemaskine er Google. 

Du har måske også bemærket, at annoncer på Google fylder mere og mere, når du selv søger på internettet? Det gælder derfor om at være til stede der, hvor at dine kunder søger efter dig og dine ydelser. Googles annoncer kan finjusteres og målrettes helt nøjagtigt efter din målgruppe.

Brug færre penge og få flere besøgende 

Lyder det for godt til at være sandt? Lad os gøre det simpelt: Google går op i kvalitet – præcis som vi gør. Derfor belønner de det også. 

Dine annoncer på Google får en rating på en skala fra 1-10, hvor 10 er det bedste. Jo bedre en rating dine annoncer har, jo mere relevante har de været for brugerne. Og dette betyder også, at du betaler mindre for dine annoncer. Google belønner dig altså for et godt stykke arbejde og sørger for, at du får mere trafik. 

Lad os hjælpe med din Facebook-annoncering

Den helt store forskel på Google og Facebook er:

  • På Google dukker du op, når folk søger efter dig eller dine produkter/ydelser
  • På Facebook kan du annoncere til folk, der ikke kender dig eller har søgt på dig

Begge platforme er essentielle i din annoncering – Og opsættes de korrekt, kan du tjene rigtig mange penge på dem.

Igen, præcis som med Google, så tildeles dine annoncer en score på en skala fra 1-10. Jo bedre en score, jo billigere bliver dine annoncer. Det er altså både en god forretning at lave relevante annoncer, og ikke bare kaste penge i øst og vest – og så giver det dig også et pejlemærke om, hvorvidt dine annoncer rammer lige i hjertekulen på din målgruppe. 

Webstarters er dit webbureau

Så langt så godt. Nu er du forhåbentligt en smule mere afklaret om, hvad et webbureau kan, og hvorfor det kan være en god idé at benytte nogle eksterne til at hjælpe dig med din hjemmeside og annoncering.

Vi er Webstarters – Et digitalt bureau, der er sat på jorden med det ene formål, at hjælpe virksomheder med at få succes på nettet.

Vi er en en flok dedikerede nørder, der sidder med hvert vores kerneområde, som vi arbejder på hver for sig og sammen mellem afdelinger og områder. Vores mission er at hjælpe dig med at tjene endnu flere penge – og vi er ikke bange for at udfordre dig på dine nuværende tiltag, hvis vi vi ved, at du kan gøre det bedre. 

Hos os får du alt under samme tag. Vi udvikler hjemmesider, der får virksomhedens DNA til at skinne igennem. Vi opsætter annoncer, der tiltrækker drømmekunden. Og vi sørger for, at du bliver set, når der bliver ledt efter dig.

Dertil er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at du er opdateret på arbejdet hele vejen igennem. Selvom vi tager teten og løber med den, skal du ikke blot være en stum tilskuer, der kan se til – du bliver inddraget og holdt opdateret på alt, hvad vi laver.

Så lyder vi som den rette samarbejdspartner til at tage din virksomhed til nye højder? Kontakt os i dag, og lad os snakke om, hvordan vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig med at få succes online.