Social media

Hvorfor annoncere på sociale medier?

Du takker med garanti ikke nej til, at eksponere dit produkt for et stort og relevant publikum – Det forstår vi godt.

Med annoncering på de sociale medier har du mulighed for at præsentere dit produkt eller services til lige det publikum, du ønsker aktiveret – Helt uafhængigt af efterspørgselsfaktoren. Vi skaber et skalerbart marked og tilpasser det til jeres unikke koncept, så I selv kan udvide det på et senere tidspunkt. 

Vi finder din målruppe

9 ud af 10 danskere er på Facebook. Derfor er det rette publikum altafgørende, når I vælger at annoncere på de sociale medier. Skyder man med spredehagl til 3.5 millioner danskere, bliver det en dyr og tvivlsom fornøjelse uden mærkbare resultater. De rigtige målgrupper skabeer de rigtige resultater.

Vi analyserer og segmenterer relevante publikum med en høj grad af konverterbarhed – Sådan sikrer vi din virksomhed en høj rentabilitetsgrad. 

Bliv ringet op

Retargeting

Bare rolig, vi lader ikke potentielle kunder slippe så let. Med retargeting forsøger vi at få potentielle kunder, der tidligere har udvist interesse for din virksomhed, til at lægge deres penge hos dig i stedet for hos konkurrenten.

Øget rentabilitet

Med tålmodighed og veludført dataanalyse finder vi frem til det publikum, jeres virksomhed skal aktivere, for at øge rentabiliteten. Det skaber ualmindeligt god værdi for jer – Og det elsker vi!

Flere følgere

Mange tror fejlagtigt, at flere følgere er bedre – Ikke os. Vi ved, at det også handler om at have de rigtige følgere som din virksomheds digitale ambassadører. Derfor arbejder vi for at opbygge dig et autentisk, loyalt og troværdigt følgeskab.

Fremvis produkter

De sociale medier er det perfekte digitale udstillingsvindue, hvor du kan eksponere din virksomheds produkt til en målgruppe, der kunne have interesse i at købe netop jeres produkt.

Vi skaber brugertilpasset markedsføring

Hos Webstarters skaber vi individuelle, tilpassede annoncer, der rammer den enkelte bruger på den måde, du ønsker. Ved at følge brugerne tæt i deres digitale fodspor, tilpasser vi vores markedsføring, kommunikation og præsentation i forhold til deres adfærd. Det sker blandt andet når brugeren interagerer med din hjemmeside. 

Det handler blandt andet om hvordan vi kommunikerer, hvilke budskaber der slår hårdest, hvilket behov din målgruppe har og i hvilken indpakning brugeren foretrækker at få hele pakken leveret i.

Tålmodighed skaber de bedste resultater. Facebook annoncering er nemlig en kontinuerlig annonceringsform, fordi du skaber kontakt til brugerne, oplærer dem og får dem til at købe eller henvende sig direkte til dig.

Med vores konstante finger på pulsen og målgruppen, kan vi levere de rigtige budskaber til de rigtige mennesker – Sådan er du altid sikret optimale og profitable resultater. 

Dynamiske målgrupper

Dit marked og produkt udvikler sig kontinuerligt, men det gør jeres brugere og deres adfærd også. Derfor bruger vi dynamiske målgrupper, så du altid får mest muligt for pengene.

Det betyder, at hvis brugeradfærden blandt dine eksisterende og potentielle kunder ændrer sig, så gør vores segmentering og måden, vi kommunikerer til brugerne, det også. Dermed er vi altid på toppen af udviklingen i din virksomhed. Det øger konverterbarheden og giver dig flere kroner på kistebunden.

Bliv ringet op

Det har vi lavet for vores kunder

Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

Solgt.com

Unik prisrobot og auktionsplatform

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Se flere af vores glade kunder

Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på
den lange bane.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.