Vi opgraderer din virksomhed til
den digitale virkelighed

Moderne forbrugere er ikke tabt bag en digital indkøbsvogn. De ved, hvad de vil ha’ og hvornår, når de handler. Og det skal helst gå stærkt, ellers står de helt af.

Hos Webstarters hjælper vi din virksomhed med at kortlægge dine kunders behov og designe digitale interaktioner, kampagner, og platforme, der øger både konverting og – i sidste ende – dine kunders loyalitet til dig.

SEO

Hvordan finder dine kunder dig? De fleste danskere bruger en søgemaskine som Google, når de skal finde det, de leder efter. Det kunne være dit produkt eller din virksomhed.

Derfor er det vigtigere end aldrig før, at du er synlig på søgemaskinerne – Og ikke mindst mere synlig end dine konkurrenter. 80% af alle klik ligger blandt de tre første søgeresultater på Google.

En høj placering er derfor lig med mere traffik og dermed en øget omsætning i din forretning. 

Læs mere

Sociale medier

Sociale medier er geniale, hvis du gerne vil eksponere din virksomhed for et stort, og endnu vigtigere, relevant publikum. Hvem takker nej til det?

Annoncering på de sociale medier er i store træk en fokuseret push-strategi. Det betyder, at du har mulighed for at skubbe dit budskab, produkt eller service ud til den nøjagtige målgruppe, du ønsker at aktivere – Helt uden at være afhængig af efterspørgselsfaktoren. Vi skaber et marked og tilpasser det til dit unikke koncept. 

Læs mere

Google Ads

Google Ads er et PPC-medie. Det betyder pay per click og er et af de helt traditionelle annonceringsværktøjer. Du betaler altså kun, når en kunde klikker sig ind på din annonce – Og ikke en øre ekstra.

Med den rette opsætning og optimering af dine annoncer, kan du minimere dine brugte annoncekroner, mens du samtidig øger konverteringen og skaber mere værdi for både dig selv og dine kunder. Og ja – Den er god nok.

Læs mere

Udvikling af hjemmesider

Vidste du, at den menneskelige hjerne opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end tekst? Nu ved du også hvorfor det er vigtigt, at din virtuelle identitet er knivskarp og helt i tråd med det, du ønsker, din virksomhed skal være. Bare rolig, du behøver ikke selv gøre drømme til handling – Vi lever og ånder nemlig for webudvikling.

Med en hjemmeside har du direkte og ufiltreret adgang til besøgendes underbevidsthed gennem hjemmesidens visuelle sammensætning.

I et tæt samarbejde med dig, sikrer vi, at hjemmesiden reflekterer virksomhedens værdier og er det stabile fundament, der realiserer dit fulde forretningspotentiale.

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.