Vi opgraderer din virksomhed til
den digitale virkelighed

Moderne forbrugere er ikke tabt bag en digital indkøbsvogn. De ved, hvad de vil ha’ og hvornår, når de handler. Og det skal helst gå stærkt, ellers står de helt af. Hos Webstarters kan vi hjælpe din virksomhed med at kortlægge kundernes behov og designe digitale interaktioner, kampagner, platforme, der øger både konverting og – i sidste ende – loyaliteten.

SEO

Hvordan skal kunderne finde din hjemmeside? De fleste kunder bruger søgemaskinerne når de skal finde et bestemt produkt eller type af virksomhed.

Derfor er det vigtigt at du er synlig på søgemaskinerne – især Google. 80% af alle klik ligger i de første 3 søgeresultater på Google.

En høj placering på et godt søgeord, kan øge trafikken og dermed øge omsætningen i din forretning.

Læs mere

Social Media

Social media er en fantastisk platform at bruge, hvis I gerne vil eksponere jeres virksomhed overfor et stort og relevant publikum. Social media annoncering drives nemlig via en push-strategi, hvilket betyder, I som virksomhed har mulighed for at pushe jeres budskab, produkt eller service ud til de audiencer, I gerne vil have aktiveret. På den måde er I ikke afhængige af en efterspørgselsfaktor. I kan derimod selv danne et marked og udvide det i forhold til jeres koncept.

Man kan sige, at måden hvorpå en virksomhed skaffer kunder er via eksponering. Og da Social media er det helt ideelle eksponeringsmedie, kommer I altså ikke udenom det, hvis I vil have kunder i butikken.

Læs mere

Google Ads

Google Ads er et PPC medie, hvilket vil sige, at vi har at gøre med et af de helt traditionelle annonceringsværktøjer. Her betaler I for Pay Per Click, og dermed udelukkende for, når brugeren – kunden – klikker ind på jeres annonce. Den klare fordel ved Google Ads er derfor, at I med den rette konstruktion, opsætning og optimering, kan minimere annoncekroner brugt, på samme tid med, at konverteringen giver værdi. I betaler kun, når kunden klikker.

Læs mere

Udvikling af hjemmesider

I vil hurtigt opdage, at vi, fra projektets start, har fokus rettet mod det visuelle udtryk af jeres hjemmeside. Det skyldes at den menneskelige hjerne opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Vi har altså direkte og ufiltreret adgang til besøgendes underbevidsthed gennem hjemmesidens visuelle sammensætning.

I et tæt samarbejde med jer, sikrer vi, at hjemmesiden reflekterer jeres værdier og er det stabile fundament, der realiserer jeres forretningspotentiale.

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.