SEO

Vil I også gerne vises i Googles søgeresultat?

Hvordan skal kunderne finde din hjemmeside? De fleste kunder bruger søgemaskinerne når de skal finde et bestemt produkt eller type af virksomhed. Derfor er det vigtigt at du er synlig på søgemaskinerne – især Google.

80% af alle klik ligger i de første 3 søgeresultater på Google. En høj placering på et godt søgeord, kan øge trafikken og dermed øge omsætningen i din forretning.

Det er ikke en let proces og derfor har vi brugt adskillige timer på at dygtiggøre os inde for området. Vi er SEO eksperter og tager udgangspunkt i din forretning, når der skal laves en optimal SEO strategi. Det foregår selvfølgelig inde for Googles retningslinjer og du kan derfor trygt indgå et samarbejde med os.

Hvordan fungere søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering bedre kendt som SEO, er en af de billigste former for markedsføring. Dog er der en catch ved SEO, hvis du er ny på hele internet markedet, tager det som regel 4-6 måneder før du henter dine penge hjem igen.

Det der gør at SEO er en langsigtet process, er at der er over 200 forskellige faktorer der spiller ind når man vil rangere højere i Google. I samarbejde med os udarbejder vi relevante søgeord som vil give dig hurtigst afkast på vores ydelse. SEO kan godt gå stærkt se fx vores cases her.

Bliv ringet op

Markedsføring #1

SEO er en af de billigste hvis ikke den billigste markedsføringskanal din virksomhed kan bruge.

(Langsigtet) process

Søgemaskineoptimering er som udgangspunkt langsigtet, dog ser vi også mere værdi fra første måned af.

100% Gennemsigtig

Vores produkt er 100% gennemsigtigt, så du ved hvad du får for pengene. Vores arbejde er ikke hemmeligt.

Rapportering

Har du spørgsmål til SEO, besvarer vi dem også for dig. Du vil hver måned få en rapport gennemgået, så du kan se hvad du tjener på vores ydelse.

Er SEO for min virksomhed?

Er man i vurderingsfasen om man vil prøve kræfter med SEO, Google ads eller facebook, skal man tage følgende med i sine overvejelser. Er ens side helt ny og har man lige købt et frisk domæne, så vil det som regel tage længere tid for konsulenten og give et hurtigere afkast.

Dette skyldes da et nyt domæne starter fra bunden af i forhold til SEO, der er over 200 forskellige faktorer vi måler på her, dog i grove snit skal der være styr på alt onpage optimeringer, samt offpage optimering, herunder linkbuilding for styrket domæne.

Har man derimod allerede styr på det meste, og rangere allerede på nogle søgeord i dag, kan vi meget hurtigt give et præcis tal på hvornår pengene er tjent hjem igen, her ligger vores produkt imellem 1-3 måneder.

Gratis analyse

Er du i tvivl om SEO er den rette markedsføringskanal, for lige netop din virksomhed. Så Kontakt os idag, og få en gratis SEO analyse af din hjemmeside, og vi kommer med vores bud på, hvordan vi sammen kan løfte jeres markedsføring, og hvordan vi hurtigst muligt skaber mere værdi på bundlinjen.

Bliv ringet op

Det har vi lavet for vores kunder

Vi forsøger altid at få en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

Planet huse

Planet Huse

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

Winther cykler

Din bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld formularen og vi tager kontakten, og drøfter mulighederne.