SEO

Vil du også ses på Google?

Selvfølgelig vil du det. Det er nemlig sådan, de fleste virksomheder tjener penge.

Det er vigtigere end aldrig før, at din virksomhed er synlig på det store internet – Og ikke mindst mere synlig end dine konkurrenter.  80% af alle klik fra potentielle kunder ligger blandt de tre første søgeresultater på Google.

En høj placering på Google er lig med mere traffik og øget omsætning i din forretning. Det er ikke en let. Det ved vi godt. Derfor har vi brugt timevis på at dygtiggøre os på området, så vi kan give dig kvalificeret rådgivning og skræddersy rentable løsninger til din virksomhed.

Det foregår selvfølgelig inde for Googles retningslinjer og du kan derfor trygt indgå et samarbejde med os.

Hvordan fungerer søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering, bedre kendt som SEO, er en af de billigste og mest rentable former for markedsføring. Kunderne kommer dog ikke rendende med pengene flyvende ud af lommerne lige med det samme – SEO er en langsigtet proces, der kræver tid og tålmodighed.

Faktisk er der mere end 200 forskellige faktorer, der spiller ind, når du vil rangere højere på Google.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring og veludviklede ekspertise, finder vi sammen med dig frem til de søgeord, der giver dig hurtigst afkast.

Du kan opnå imponerende resultater med veludført SEO. Det kan du se på de resultater, vi har skabt for vores kunder.

Bliv ringet op

#1 markedsføring

SEO er en af de billigste og dog mest effektive markedsføringsværktøjer, din virksomhed kan bruge.

Tid og tålmodighed

Søgemaskineoptimering er langsigtet – Men vi skaber selvfølgelig værdi for dig allerede i den første måned. 

100% gennemsigtigt

Vores arbejde er ikke hemmeligt. Du ved altid, hvad du får for pengene og vi deler alle vores resultater med dig.

Rapportering

Vi rapporterer til dig hver måned, så du altid kan se, hvad du tjener på vores ydelse og hvilket arbejde, vi har udført for dig.

Er SEO for min virksomhed?

Er du ikke helt sikker på, om søgemaskineoptimering er noget for dig? 

Hvis din virksomhed allerede har en hjemmeside, og måske endda allerede rangerer på enkelte søgeord på Google, kan vi hurtigt give dig et meget præcist bud på, hvor hurtigt vi kan tjene dine penge hjem igen. Vores gennemsnitstid er mellem 1 og 3 måneder. 

Er din hjemmeside eller dit domæne derimod spritnyt, tager det lidt længere. Der skyldes de 200 faktorer, du læste mere om lige før. Dem vil vi gerne have helt styr på – Så får du nemlig det mest udbytterige resultat og vi får gladere kunder. 

Gratis analyse

Nager den lille tvivl om, hvorvidt SEO er noget for din virksomhed? Giv os et ring! Det er 100% uforpligtende – Det lover vi.

Du får helt gratis en SEO analyse af din virksomhed, og vi giver også et bud på, hvordan vi sammen kan løfte jeres markedsføring, så du skaber mest mulig værdi for dig selv og dine kunder på bundlinjen.

Bliv ringet op

Det har vi lavet for vores kunder

Vi forsøger altid at få en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

Solgt.com

Unik prisrobot og auktionsplatform

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld formularen og vi tager kontakten, og drøfter mulighederne.