SEO Vejle

Søgemaskineoptimering i Vejle

Er der ikke megen trafik til din hjemmeside? Så er det højst sandsynligt, fordi du ikke opnår tilstrækkelig synlighed online. For ser brugerne dig ikke, når de søger på Google og de andre søgemaskiner, så får du heller ikke besøgende på din hjemmeside. Og det har betydning for dit salg.

Hos Webstarters tilbyder vi hjælp til SEO i Vejle og omegn – og ikke mindst den øvrige del af landet. Er du ikke selv kyndig ud i online markedsføring, kan du få en hjælpende, professionel hånd af os – vi hjælper virksomheder med SEO i Vejle, Kolding og flere andre danske byer. Og vi kan også hjælpe dig med at forbedre din eksponering på det online marked.

Hvad betyder SEO for din virksomhed?

Men hvad er SEO overhovedet for en størrelse? Hvis du ikke er bekendt med begrebet, er det på tide, at du bliver det. For det er en online markedsføringsform, du bare ikke kommer uden om i det digitale landskab, hvor der er kamp om brugernes interesse.

Søgemaskineoptimering er det danske udtryk for Search Engine Optimization, som i daglig tale forkortes af de tre bogstaver SEO. Det er altså et begreb, der dækker over optimering af synligheden i organiske søgninger i søgemaskiner som eksempelvis Google, der bruges af langt de fleste brugere. SEO er derfor afgørende for, om du bliver set af brugerne, når de søger efter information, produkter og ydelser på nettet.

SEO handler derfor om at optimere din hjemmeside i forhold til de algoritmer og kriterier, som eksempelvis Google opstiller. For det er ene og alene dem, der bestemmer, hvem der ligger i top i de organiske søgeresultater. Arbejdet med SEO gælder om at imødekomme de krav Google stiller til høj ranking, så du bliver belønnet med øget eksponering.

Har du brug for søgemaskineoptimering i Vejle eller et andet sted i landet, stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed. Og vi hjælper gerne med at skærpe din online tilstedeværelse, så du bliver set og får øget trafik til din hjemmeside.

I toppen af Google

Når du søger på Google, går du aldrig om på side, to, tre og fire, vel? Så er du ligesom de fleste andre internetbrugere. Derfor handler det om at optimere din hjemmeside, så Google belønner den med ranking på side 1, når brugere søger efter produkter og viden, som du ligger inde med.

Allerbedst er det, hvis du kan komme på podiet og være blandt de øverste tre organiske søgeresultater. For som du sikkert kan regne ud nu, er der ingen der ser dig, hvis du ligger og roder rundt nede i bunden af søgelisten. Med andre ord kunne du lige så godt være ikkeeksisterende på søgemaskinen.

Vejen til Googles hjerte er gennem brugerne, for Googles formål er at servere det mest relevante og brugbare indhold for deres søgere. Men hvordan tilfredsstiller du brugerne og dermed Google? Det gør du ved at leve op til deres ranking-kriterier, som er mange og hele tiden justeres og forfines.

Dog er nogle af de mest gængse kriterier blandt andet:

  •      Naturlig mængde af relevante keywords eller søgeord i hjemmesidens indhold og i meta title og beskrivelse.
  •      Velformulerede, unikke tekster med brugbar og værdifuld information.
  •      Høj dvæletid – det vil sige, at brugerne bliver pĂĄ din side.

Det betyder ogsĂĄ, at Google straffer:

  •      Kort dvæletid, hvis brugerne hurtigt klikker væk fra din side igen.
  •      Indhold spækket med søgeord – sĂĄkaldt keyword stuffing – der virker unaturligt, og som ikke er skrevet for brugernes skyld.
  •      Dobbelt indhold, der ofte kaldes duplicate content, hvor eksempelvis tekster kan findes andre steder pĂĄ din egen eller andre sider pĂĄ nettet.

Værdifuldt indhold til gavn for brugerne

Når vi arbejder med SEO i Vejle, Kolding eller alle mulige andre steder i landet, analyserer vi altid den enkelte virksomhed i dybden for at finde frem til præcis det sted, vi skal sætte ind for at skabe online synlighed. Dog kigger vi altid på om hjemmesiden er brugervenlig. Har brugerne let ved at navigere rundt på siden? Loader de forskellige sider hurtigt? Og er der døde links eller andet misligholdt på siden? Det har betydning for, om brugerne bliver på siden eller skræmt klikker sig væk til en konkurrents side.

For at blive skubbet frem i søgeresultaterne skal du levere indhold, som din målgruppe kan bruge til noget. Har du relevant indhold, trækker du også trafik til din side – og det er første step til øget salg.

Konverter leads til salg

Men hvordan går du fra besøgende til reelle kunder? Det er en langstrakt affære, og sker typisk ikke fra den ene dag til den anden – brugere skal påvirkes over flere gange, inden de rent faktisk skrider til handling. Du skal så at sige varme leads op, før de forvandles til salg.

Her er linkbuilding en væsentlig faktor. Bruger du interne links til andre relevante sider på dit website, kan du øge chancerne for at besøgende bliver længere tid på din side, hvis det altså er gode og brugbare links. Det kan i sidste ende forvandle besøgende til salg.

SEO skal passes og plejes

Ofte møder vi virksomheder, der regner med, at SEO er et engangsjob. Det er dog en stor misforståelse. Arbejdet med SEO skal nemlig passes og plejes for at blive ved med at spire. Du kan ikke bare trække håndbremsen, når først du er steget til tops på Google. Sådan fungerer det ikke.

For slipper du gashåndtaget, vil dine konkurrenter lynhurtigt overhale dig inden om og skubbe dig ud af topplaceringerne. Derfor er det vigtigt at være indstillet på, at SEO er et kontinuerligt arbejde, der hele tiden skal justeres og optimeres i forhold til Googles nye ranking-krav.

Har du brug for hjælp til SEO i Vejle eller omegn?

Er du ikke selv en ørn til SEO? Bare rolig, det er vi. Vi har stor erfaring med at opbygge hjemmesider, så de bedst muligt understøtter de gængse krav på de digitale søgeplatforme. Og vi ved, hvordan du får indhold og design til at flyde sammen til én samlet brugeroplevelse, der får dig frem på Google, så potentielle kunder ikke kommer udenom dig.

Skal vi også hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, så du stryger til tops på Google?