SEO Odense

Søgemaskineoptimering i Odense

I en digitaliseret verden er det helt afgørende, at du er synlig online – uanset hvilken form for virksomhed du driver. For er du ikke til stede, når brugere søger efter bestemte produkter, ydelser eller informationer, er det svært at markere sig på et benhårdt online marked.

Hos Webstarters kan du få hjælp til SEO i Odense og resten af landet, så du netop bliver set i det store digitale landskab og får trafik til din hjemmeside.

SEO som markedsføringsform

SEO er en forkortelse for det engelske begreb Search Engine Optimization – på dansk søgemaskineoptimering. Det er i dag en markedsføringsform, som du ikke kan komme udenom, hvis du vil ses af brugerne, når de søger på Google og andre søgemaskiner.

Inden for SEO handler det kort og godt om at optimere hjemmesiden, så den stemmer overens med de placeringskriterer, som Google eksempelvis opstiller i deres store ranking-puslespil. Der findes et hav af hjemmesider på nettet, og alle kan naturligvis ikke ligge øverst. Når det gælder brugersøgning, skal din hjemmeside derfor skille sig ud fra de konkurrerende sider ved at tilbyde værdifuld og relevant indhold, som brugerne rent faktisk kan bruge.

Vi hjælper med søgemaskineoptimering i Odense, Kolding, Aarhus og resten af landet. Med flere års erfaring i rygsækken ved vi, hvad der tæller op i regnskabet, når topplaceringerne skal fordeles – og på den måde forfiner du din online profil, så brugerne lettere finder frem til dig.

Stryg til tops i Google

Spørg dig selv, hvor ofte du går om på side tre og fire – eller to for den sags skyld – når du googler på nettet? Vi tror, vi kender svaret. Aldrig. Det er nemlig helt afgørende for din online succes, at du ligger helt i top, og gerne blandt de tre første organiske søgeresultater, når brugere søger efter de ydelser eller produkter, du kan tilbyde. Ligger du i bund, er der ingen, der ser dig – faktisk eksisterer du groft sagt ikke i den digitale kamparena.

Inden for SEO er det derfor vigtigt at flette de søgeord, som brugerne oftest søger på, ind i dine hjemmesidetekster. Men det skal gøres på en elegant og naturlig måde – ellers går du hurtigt fra plusser til minusser i Googles bog. For at stryge til tops skal du altså levere et indhold, der skaber værdi for brugerne. Det er den direkte vej til Googles hjerte, når podiepladserne skal fordeles.

Relevant indhold trækker trafik til din side

Du skal have folk til at klikke sig ind på din side. Det er første step i den store kamp om kunderne. Og det gør du først og fremmest ved at være synlig i toppen af feltet. For at komme herop er det ikke nok bare at proppe søgeord ind i dit indhold på din hjemmeside – du skal tilbyde dine besøgende et brugbart, unikt og relevant indhold.

Serverer du indhold, der giver dem information, vil de blive længere på din side og tage for sig af retterne. Det skaber en dominoeffekt. Google hæfter sig nemlig ved den såkaldte dvæletid, der er udtryk for, hvor længe besøgende bliver hængende på din side, når de skal ranke de mange hjemmesider. Her er det også vigtigt, at din hjemmeside loader hurtigt og giver en god brugeroplevelse – ellers smutter dine besøgende hurtigt igen.

Med det relevante og brugbare indhold nøje tilpasset din målgruppe skaber du samtidig et indhold, der ikke bare er udarbejdet for en Google-algoritmes skyld, men rent faktisk til rigtige mennesker.

Marker dig som troværdig ekspert

Når vi hjælper virksomheder med SEO i Odense og den øvrige del af landet, ved vi, hvor vigtigt det er, at de får positioneret sig som eksperter på deres område. Det skaber troværdighed og tillid fra brugerne. For vil du helst handle med en ekspedient, der virker til ikke at have styr på de produkter, de tilbyder? Eller foretrækker du en ekspedient, der virker autoritær og skarp på de udbudte produkter? Svaret er ligetil. Vi nærer som forbrugere naturligvis større tillid til dem, der formår at markere sig som eksperter.

Derfor er det vigtigt, at du får skabt den nødvendige tillid, der får de besøgende til at komme tilbage igen og igen. På den måde får du skabt en relation til brugerne, og de er altid mere tilbøjelige til at købe af dem, de føler, de kender.

Fra besøgende til kunder

En af de bedste måder at få flere kunder i butikken er at eksponere din virksomhed så meget som muligt. Det er ikke sikkert, at de køber dine produkter eller bestiller dine ydelser, første gang de besøger din webshop eller hjemmeside. Inden for markedsføring er det alment kendt, at brugere skal påvirkes flere gange inden de handler.

Du skal altså varme dem op lidt efter lidt. Her er gode, relevante links også værdifulde i SEO-arbejdet. Linker din side til andre værdifulde sider, som brugerne klikker rundt på, kan det konvertere leads til salg – og dine besøgende bliver derfor til kunder.

SEO er et on-going arbejde

Arbejdet med SEO er ikke en engangsforestilling. Det er et fortløbende arbejde, der hele tiden skal tilpasses og justeres. Vi har et team af SEO-eksperter, som holder sig opdateret på Googles algoritmer, der hele tiden forfines, for at brugerne får det bedste indhold serveret.

Det betyder derfor også, at du ikke kan smække benene op, når først du har nået en topplacering på Google. For der er et hav af konkurrenter, der ligger på spring for at overtage tronen. Og derfor er du nødt til hele tiden at arbejde og optimere for at holde fast i toppen.

Lad os hjælpe dig til at toppe Google

Når du arbejder med SEO, er det vigtigt, at du præcist ved, hvad der skal til. Det ved vi – og med flere års erfaring har vi formlen, der virker.

Med vores hjælp til SEO Odense, Kolding eller København kan du blive en rigtig SEO-haj, der ved, hvordan spillet fungerer på det digitale søgemarked. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at skubbe dig og din virksomhed frem i søgelyset.