SEO i Århus

Søgemaskineoptimering i Aarhus

Mangler du et Bureau der kan varetage din søgemaskineoptimering? Så er du landet det rette sted. Webstarters er et digital marketing bureau lokaliseret i Kolding, hvoraf en af vores kernekompetencer er SEO.

Du er kommet ind på denne side fordi du har set os i toppen af Google på søgeresultatet SEO århus. Kunne du også tænke dig at din virksomhed kom i toppen af søgeresultatet i dit lokalområde? eller måske sigter du højere og vil ud til hele Danmark med dit produkt? så er det alt sammen noget vi kan gøre i samarbejde.

Hvorfor skal du vælge Webstarters til SEO

Der er et hav af muligheder ude på nettet som sælger online marketing, og det kan være svært at bestemme den rigtige samarbejdspartner til dette job. Enten får man et tilbud, hvor man har flere måneders bindingsperiode, eller også bliver man fremvist en pakkeløsning, hvorefter man kan vælge hvad der passer bedst til ens virksomhed og budget. Dette ved vi hos Webstarters ikke er løsningen, da de bureauer der binder sine kunder på sin ydelse ikke er sikker nok i det de levere. Derudover hvis du køber en ydelse som er en pakkeløsning, så kan du også forvente at få en standardiseret process. Dette betyder at den lokale bager i aarhus som får lavet SEO, får i princip det samme lavet som din webshop der sælger tøj online. Ingen virksomheder er ens, og derfor skal de heller ikke have samme løsning. Vi skræddersyer altid vores løsning i samarbejde med din virksomhed, så vi sammen kan sætte realistiske mål og lave en overskudsforretning til jer.

Onpage

Hos os går vi i dybden med alt indenfor søgemaskineoptimering. Det første vi kigger på, er hvordan din hjemmesides indhold opfylder Googles krav, herefter er der over 200 andre forskellige faktorer der spiller ind, hvorfor din side netop skal ligge i toppen på dit udvalgte søgeord. Vi udarbejder alt fra indhold til din side, til optimering af dine meta informationer for forhøjet CTR, samt giver dig forbedringsforslag i forhold til konverteringsoptimering. Alt dette er med til at styrke din side, og hjælper dig med at Google finder dit indhold mere relevant end konkurrentens, og dermed rangere dig højere i søgeresultatet.

Google er ligeglad med om du har 10 eller 100 produkter, den virksomhed med 10 produkter kan sagtens ligge nummer 1, det kræver dog bare at dit indhold er mere relevant overfor Google, og mere relevant over for dine brugere.

Offpage

Når webstarters laver søgemaskineoptimering for virksomheder i Danmark, samt de lokale virksomheder i Århus, så får man en samlet ydelse. Dette gør at du som virksomhed ikke skal koncentrere dig om andet end at levere et godt produkt, også skaffer vi dig nye og relevante kunder. Når man optimere en side offpage, betyder dette at man optimere alt udenfor siden, hvilket også er relevant i forhold til SEO. Dette betyder at vi laver alt lige fra Linkbuilding til konkurrentanalyse, samt overvåger din side for spam links. Alt dette gør vi for at du kan være foran dine konkurrenter i søgeresultatet, og dermed få flere relevante henvendelser samt mere omsætning på bundlinjen.

En fordel for din virksomhed i århus

Ønsker du at slå konkurrenterne og stjæle deres kunder, så kan det være en fordel for dig, at bruge flere forskellige digitale markedsføringskanaler på engang. Facebook hjælper din SEO med det man kalder Sociale signaler, dette betyder at du er til stede online og at du allerede får trafik, og dine nuværende kunder kan lide dit indhold. Dette er faktisk med til at du også rangere højere i Google.  Det kunne også være, at du allerede har aktive Google adwords kampagner i gang. Ved at du optimere på din SEO, så får du også en bedre kvalitets score pr. landingsside på adwords, hvilket giver dig mulighed for at få mere ud af dit budget, da du får billigere klik priser på dine søgeord. Dette betyder også at du lige pludselig ligger på side et på Google hele to gange, og dermed har du større mulighed for at skabe en konvertering eller henvendelse.

Kan søgemaskineoptimering gå hurtigt

Som udgangspunkt er SEO en langsigtet process, og efter flere og flere får marketing bureauer til at optimere deres sider, stiger konkurrencen også på de forskellige søgeord rent organisk. Når vi optimere kan det godt gå stærkt, alt afhænger af hvilken branche din virksomhed ligger indenfor. Prøver du som et eksempel at rangere på “nike sko” i din lokale skoforretning, så skal du også forvente at det tager længere tid at få topplaceringer, end hvis du rangerede på “løbesko i århus”, “køb løbesko århus”, “køb sneakers aarhus”, osv.
Vi vurdere i samarbejde hvilke søgeord der er mest relevant for din virksomhed, vi kan også lave en tidshorisont for hvornår vi forventer, disse søgeord har topplaceringer, og derfra vurdere hvor meget ROI du kan forvente at få igen, på de udvalgte søgeord.

Er din virksomhed fra Århus?

Om du kunne tænke dig flere relevante kunder i dit nærområde eller kunder fra hele landet, så har vi nogle af de skarpeste eksperter til at løse opgaven for dig. Alt efter om det er lokal SEO i århus du søger, eller søgemaskineoptimering til en bredere målgruppe, så planlægger vi en digital strategi sammen for at i får det bedste resultat. Dette gør vi da i har indsigt i jeres virksomhed, og vi har indsigt i den digitale trafik. Det kunne også være at SEO ikke er jeres foretrukne markedsføringskanal, så har webstarters.dk også et hav af andre digitale kanaler, som helt sikkert kan hjælpe jer med at få flere kunder.

Kontakt Webstarters i dag

Finder du vores viden interessant? og kunne din virksomhed også godt tænke sig flere kunder på det organiske marked. Så kontakt os i dag, og vi kan tage en uforpligtende snak om hvilke af vores ydelser der er mest relevant i forhold til dit produkt.