SEO i Aarhus

Søgemaskineoptimering i Aarhus

Mangler du et kompetent bureau, der kan varetage din virksomheds søgemaskineoptimering? Så er du landet det rette sted. 

Webstarters A/S er et professionelt, digitalt marketingbureau med base i centrum af Kolding, hvoraf vi leverer en række digitale ydelser til glade kunder landet over. En af vores kernekompetencer er SEO.

Du er faldet over denne side, fordi du har fundet os i toppen af Google på søgeresultatet “SEO Aarhus” – Vil du gerne findes på samme måde, når dine kunder søger på Google? Lad os hjælpe dig godt på vej. Denne guide giver dig et overblik over, hvordan du kan anvende SEO til at nå dine målsætninger – Uanset m det er at få flere hjemmesidebesøgende, konvertere flere salg, opbygge kendskab til dit brand eller noget helt fjerde. 

Derfor bør du vælge Webstarters til SEO

Online marketing kan være et uigennemskueligt marked. Vi bestræber os på at levere ærlige løsninger, der er skræddersyet til din virksomhed og dine specifikke ønsker. Vi leverer ærlig sparring hele vejen, og prakker dig ikke pakkeløsninger på. Fik vi nævnt, at vi heller ikke kører med bindinger på vores arbejde? Vi forsøger altid at levere så gode resultater, at du alligevel har lyst til at blive. Det er vi trygge ved, og det er vores erfaring, at vores kunder også er. 

Hos Webstarters A/S er der ingen standardiserede processer, for one size doesn’t fit all, når det handler om digital markedsføring. Ikke to virksomheder er ens, så derfor skal bageren i Aarhus ikke have samme SEO-løsning som skohandleren i Aarhus.

Du er tilmed en del af processen fra start til slut. Dermed sikrer vi, at vores digitale løsning bliver lavet i overensstemmelse med jeres ønsker, målsætninger, brancheviden og egne kompetencer. Vi bringer det digitale i spil, og trækker på alle de skarpe kompetencer i huset, så din oplevelse med SEO hos din virksomhed i Aarhus bliver byens bedste.  

On-page SEO

SEO er ingen nem disciplin – Det ved vi godt. Derfor har vi dedikerede eksperter, der udelukkende beskæftiger sig med alle finesser og afkroge af søgemaskineoptimering, så din virksomhed altid er i trygge og vidende hænder. 

On-page SEO foregår direkte på din hjemmeside, og derfor er dit eksisterende arbejde i centrum. 

Det første vi kigger på, er hvorledes din hjemmeside og hjemmesidens indhold opfylder Googles krav. Når det er gjort, er der mere end 200 andre faktorer, der spiller ind på, hvordan din hjemmeside rangeres på hvert enkelt søgeord. 

Hos Webstarters A/S udarbejder vi alt fra unikt og søgeordsfokuseret indhold, optimering af dine metainformationer for at øge din CTR, kommer med løbende forbedringsforslag til flere konverteringer og meget mere. Vores mål er at styrke din digitale profil i en sådan grad, at du slet ikke ser konkurrenterne i støvet fra fartskyen mod toppen.

Google vil altid prioritere indhold, der er relevant for brugerne over indhold, som Google vurderer som værende mere relevant. Derfor foretager vi også en grundig søgeordsanalyse for din virksomhed, så vi i fællesskab rammer målsætningerne lige i øjet. 

Off-page SEO

Modsat on-page SEO, der foregår på din hjemmeside, foregår off-page SEO udenfor din hjemmeside. Alt det, der foregår uden for din hjemmesides fire vægge, har faktisk en relativt stor indflydelse på din hjemmesides rangering på Google. 

Vi udfører gerne linkbuilding for din virksomhed, laver konkurrentanalyse, overvåger din side for spam links samt meget mere. 

Når vi hos Webstarters A/S laver søgemaskineoptimering for virksomheder i hele Danmark, inklusive lokale virksomheder i Århus, så får du en komplet service. Det vil sige, at vi optimerer din hjemmeside på alle parametre, og ikke kun pletvist. Hvorfor? Fordi det giver dig de bedste resultater, og vi tager dine resultater alvorligt. 

Så kan du istedet bruge din energi på at levere et knaldgodt produkt og gøre det, du er god til, alt imens vi skaffer dig flere relevante kunder. 

Kombinér SEO i Aarhus med andre platforme 

Ønsker du at få det maksimale udbytte af din indsats på digital markedsføring, kan du med fordel anvende flere kanaler på samme tid. 

Du kender sikkert allerede Facebook, og måske har din virksomhed også en virksomhedsside? Din tilstedeværelse på Facebook sender sociale signaler til Google om, at du er online og aktivt bruger platformen. Dette kan medvirke til, at du får endnu bedre rangeringer på Google.

Måske bruger du også aktivt Google Ads-kampagner til at reklamere for din virksomhed? Når du bruger Googles egen reklameplatform i samspil med SEO i Aarhus, får du også en bedre kvalitetsscore pr. landingsside på Google Ads. 

Således kan du presse dit budget til at give større afkast, fordi prisen per klik på dine søgeord bliver endnu lavere. Det giver dig blandt andet mulighed for at ligge på Googles første side to gange. Dermed har du også dobbelt så stor chance for at skabe en konvertering eller en henvendelse. 

Hvor hurtigt ser jeg resultater på søgemaskineoptimering? 

Som udgangspunkt er SEO en langsigtet process. Flere og flere virksomheder begynder at arbejde målrettet mod optimere deres sider, stiger konkurrencen også på de forskellige organiske søgeord. Jo flere bagere i Aarhus, der vil søgemaskineoptimere og rangere på bamseboller, desto større konkurrence bliver der også på søgeordet. 

Hvor hurtigt du ser resultater af SEO, afhænger af, hvilken branche din virksomhed tlhører. Resultatet med bamseboller kan faktisk gå relativt hurtigt, for søgeordet er ikke populært eller et såkaldt eftertragtet trofæ-søgeord.

Det er “sko” derimod. Så hvis du er en lokale skoforretning skal du også forvente, at det tager længere tid at få topplaceringer, end hvis du rangerede på “løbesko i Aarhus”, “køb løbesko Aarhus”, “køb sneakers Aarhus” eller andre søgeord i den dur.

Vi vurderer i fællesskab hvilke søgeord, der er mest relevante for din virksomhed. I samme omgang nedfælder vi en tidshorisont, der angiver, hvornår du kan forvente, at de udvalgte søgeord har opnået topplaceringer. Det giver dig et ærligt og klart overblik over, hvor stor en ROI du kan forvente.  

Driver du virksomhed i Aarhus?

Uanset om du er interesseret i relevante kunder fra nærområdet, eller gerne vil have kunder fra hele landet, kan vi stille et skarpt hold af specialister, der kan løse opgaven for dig – Uanset om du ønsker lokal SEO i Aarhus, eller blot vil søgemaskineoptimere og ramme en bredere målgruppe. Sammen planlægger vi en digital strategi, så din virksomhed opnår det stærkeste resultat. 

Om du kunne tænke dig flere relevante kunder i dit nærområde eller kunder fra hele landet, så har vi nogle af de skarpeste eksperter til at løse opgaven for dig. Alt efter om det er lokal SEO i Arhus du søger, eller søgemaskineoptimering til en bredere målgruppe, så planlægger vi en digital strategi sammen for at i får det bedste resultat. 

Du har nemlig indsigt i din virksomhed samt alle de værdifulde informationer om jeres branche, mens vi kan supplere med den digitale ekspertise, viden og certificeringer, der sikrer dig et holdbart og effektivt resultat. 

Er SEO ikke din foretrukne markedsføringskanal for din virksomhed i Aarhus? Hos Webstarters A/S har vi også specialister på Facebook og Google Ads, så din virksomhed kan blive godt dækket ind på alle fronter. 

Gi’ Webstarters et kald i dag

Hvis din virksomhed er interesseret i flere kunder og en øget omsætning, så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak, vurderer dit behov og lytter til dine ønsker – Ganske gratis. Måske der endda falder et par gode råd af i samme omgang. Vi elsker nemlig at dele ud af vores viden.