Få flere kunder med Responsiv Design

Det kan siges så enkelt; Mere end 50% af jeres trafik kommer fra andre enheder end desktop. Er jeres hjemmeside eller webshop ikke responsivt vil mere end 50% af jeres besøgende få et dårligt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed – og på nettet får man sjældent mere end én chance.

Hvad er Responsiv design

At jeres hjemmeside eller webshop er responsivt betyder, at det har et skalérbart design, der pr. automatik registrerer hvilken enhed eller opløsning den besøgende tilgår jeres side fra – og tilpasser sig derefter. Alle elementer, grafik, billeder, tekst og produkter på siden ændrer både placering og størrelse alt efter om det ses fra desktop, tablet, mobil eller smart tv.

Det bevirker, at siden altid er let overskuelig og alle funktionaliteter virker. Besøgende får altid præcis den optimale brugeroplevelse, der var tiltænkt. Der bliver ofte brugt mange ressourcer på at finde frem til, hvordan virksomheden skal præsenteres. Derfor giver det kun mening, at det altid er det samme velfungerende udtryk de besøgende bliver mødt af.

Alle vores designs er responsive, så hverken budskab, brugeroplevelse eller salg går tabt.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_globe.svg

Optimal oplevelse på alle enheder

I dag dikterer brugen af mobile devices udviklingen af webdesign. Et godt webdesign er intet værd uden at være responsivt på alle tænkelige typer enheder. Derfor arbejder vi målrettet på, at brugeroplevelsen altid er en symbiose af æstetik og funktionalitet, der kan give jer en konkurrencemæssig fordel.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_elaboration_browser_upload.svg

Flere besøgende

Et Responsive Webdesign giver flere besøgende. Responsive sider driver bedre trafik, interaction, engagement og konvertering, fordi “time-spent”-faktoren er højere. Hvor længe de besøgende bliver på siden er en vigtig faktor, da den ultimativt kan være afgørende for et salg.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_webpage_txt.svg

Forbedre jeres SEO placeringer

Responsive Design er en del af den teknisk SEO, der med ganske få greb, kan sikre bedre resultater. Søgemaskinernes algoritme favoriserer sider med Responsive Design, og giver dem bedre chance for gode placeringer i søgeresultaterne. Bedre resultater i søgemaskinerne betyder mere trafik, og i sidste ende øget salg.

Bliv ringet op

Lad os give dig et opkald, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning til dig!

“Vi valgte Webstarters ud fra en lang række kriterier – vi havde rigtig mange forskellige firmaer i spil men valget faldt på Webstarters pga Webstarters selv som helhed. Vi havde en øjeblikkelig tiltro til at de ville udføre opgaven perfekt, og deres meget dybdegående tekniske viden gjorde os trygge.”

Kalmar Huse

“Webstarters har udført arbejde for mig igennem længere tid og jeg kan på det varmeste anbefale dem. De forstår vigtigheden i at være fleksibel og kommunikere klart. Derfor forstår han også altid mine behov og de ønsker, som jeg har, hvorefter de eksekverer hurtigt og præcist efterfølgende.”

Toke KruseBilly.dk