Praktik ved Webstarters

Kom i praktik og bliv ekspert inde for hjemmesider og online markedsføring

Hvorfor gå i praktik hos os?

Hos os har du en unik mulighed for at komme i et gennemført, lærerigt og sjovt praktikophold. Du kommer til at arbejde med enten online markedsføring eller webudvikling, alt efter hvor dine interesser og kompetencer ligger. Inde for online markedsføring vil du komme til at arbejde med enten søgeordsoptimering, Google AdWords eller Facebook. Igennem praktikforløbet vil du få en reel rolle i virksomheden. Det vil sige ansvar og arbejde med rigtige kunder. Du bliver ikke bare sat til at lave kaffe. Det samme gælder selvfølgelig også for praktikforløbet for webudvikling.

Vi tilbyder praktikpladser på vores kontor i Kolding, som er en by med fuld fart på inde for erhvervslivet. Stemningen på kontoret er både energisk og arbejdsom. Der er altså fokus på koncentration og effektivitet, samtidig med at vi skal have det sjovt undervejs. Arbejdstiderne vil blive gennemgået individuelt til jobsamtalen.

Fremtidsmuligheder hos Webstarters

Vi gør rigtig meget ud af at finde de rigtige til vores praktikforløb. Det er vigtigt at vi finder nogen vi kan se blive en del af vores dygtige hold. Gør man det godt i sit praktikforløb, så er der en stor chance for at man kan få tilbudt et job efterfølgende og gøre karriere hos os.

Vi går efter personer der har noget at byde på. Det handler altså ikke kun om dine evner, men faktisk mere om din indstilling, væremåde og lyst. Det kommer vi længst med og dagligdagen bliver samtidig bedre.

Praktik ved Webstarters

Du vil få mulighed for at arbejde med mellemstore- og store virksomheder igennem dit praktikophold. Vi stoler på vores medarbejdere og derfor skal du selvfølgelig arbejde med reelle opgaver. Praktikopholdet skal gerne afspejle virkeligheden og være lærerig.

Du får samtidig mulighed for at se hvordan vores dagligdag ser ud, når du kommer til jobsamtale. Her vil du kunne se hvordan kontoret ser ud, vores dygtige medarbejdere arbejde og komme i god stemning.

Dagligdag ved Webstarters

Dagligdagen er præget af fuld fart og god stemning. Vi møder ind om morgenen, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe inden dagen går i gang. Hvis du bliver en del af webudvikling så vil morgenen ofte byde på et Scrum møde, hvor de forskellige webprojekter vil blive gennemgået.

Når vi rammer middagstid, så er der selvfølgelig tid til frokost. Hos os får du frokostordning, så du behøver ikke at have mad med. Vi har et stort og lækkert køkken, hvor alle medarbejdere spiser frokost sammen. Her er der mulighed for at lære dine kolleger lidt bedre at kende.

Hvem kan gå i praktik hos Webstarters?

Har du den rigtige indstilling og lyst til at lære, så kan du komme i praktik hos os. Vi kigger på mennesker og i vores branche kan alle lære at blive markedsførings- eller webudviklings nørder. Det handler om lyst og de rigtige rammer. Vi sætter de rigtige rammer op, så det afhænger sådan set bare af dig. Har du lysten, så send os endelig en ansøgning og så vil vi vurdere om du er den rigtige for os.

Mange af vores medarbejdere er startet fra bunden og er blevet virkelig dygtige og skarpe på hver af deres områder. Det samme kan du blive, hvis du kommer i praktik hos os. Få derfor sendt en ansøgning afsted til [email protected].

Ledige stillinger

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til [email protected].