Online marketingspecialist til digitalt bureau i Kolding

Webstarters er et digitalt bureau med speciale i online markedsføring, webudvikling og web-integration. Kort sagt alt hvad kunden har behov for at kunne drive sin forretning online. Vi er ambitiøse og stræber efter at levere den højeste kvalitet til kunden hver gang. Det er vi så gode til, at vi snarest muligt søger en ny marketingspecialist til at udvide vores forretning yderligere.

Jobbet
Som vores online marketingspecialist får du din egen klientportefølje, som du servicerer ved at øge indtjeningen på deres online løsninger. Du ser mulighederne, du griber boldene og kan med dit overblik og forståelse for klientens forretning udarbejde og præsentere dine forslag for yderligere optimering. Din arbejdsplads bliver i Kolding sammen med en række højt motiverede kollegaer i et ungt, dynamisk miljø.

Vores forventninger til dig
Du sidder muligvis i en tilsvarende rolle i dag eller har opnået din erfaring på anden måde. Du er marketingeksperten inden for ét eller flere af følgende områder: AdWords, SEO eller sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn) og du brænder for at bruge din energi og viden på at skabe resultater for dine klienter. Du er proaktiv og selvkørende og du trives med at holde tæt kontakt til dine klienter, både ved møder og over telefonen.

Hvem er du?
Din baggrund er ikke det afgørende, men vi har brug for din ekspertviden inden for minimum ét af de nævnte områder. For at blive vores ny kollega er det vigtigt, at du er dynamisk og løsningsorienteret, kan kombinere din kreativitet med forretningsforståelse og har en brændende lyst til at optimere via databearbejdning. Følgende vil især have betydning for os:

  • Ekspert i markedsføring i enten AdWords, SEO eller et socialt medie (Facebook, Instagram eller LinkedIn
  • Kommerciel tankegang med en lyst til at hjælpe dine kunder frem til den bedste løsning
  • Du har et godt overblik, er selvkørende og opsøgende
  • Folk kender dig som eksperten og oplever dig som troværdig og tillidsvækkende
  • Du kan kommunikere perfekt på dansk i både skrift og tale

Det vi tilbyder
Vi er en virksomhed, hvor der er højt til loftet. Det skal være sjovt at gå på arbejde og derfor tilbyder vi dig fleksibilitet og frihed til at udfylde jobbet. Vi har tillid til, at du løfter opgaven og får du brug for hjælp, så står dine kolleger altid klar til at bakke dig op. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt på baggrund af erfaringer og kvalifikationer.

Interesseret i jobbet?
Så send straks din ansøgning og CV til [email protected] og angiv “MARKETING” i emnefeltet.  Vi vil løbende invitere relevante kandidater til samtale. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 90 82.