Webstarters ApS

Digital bureau der sætter jeres behov først

Virksomhedspræsentation

Digital bureau med fokus på vækst og resultater

Webstarters er et digital bureau med klare visioner og passionerede medarbejdere. Vi holder til i den konstant udviklende by Kolding, hvor vores forretning hvert år vækster.

Vi er alle nørder inden for det vi elsker allermest, hvilket er programmering og optimering af virksomheders online identitet. Vi har valgt at fokusere og specialisere os i webudvikling og online markedsføring. I kan derfor få skabt jeres online identitet og synlighed igennem et skræddersyet visuelt design og en optimal markedsføringsstrategi.

Vi sidder klar på kontoret til at hjælpe og arbejde med jeres projekt, så det kan blive ført ud i livet. Det handler om at eksekvere og få skabt den virksomhed man altid har drømt om. Det er hvad end drømmen er en visuelt og funktionsdygtig hjemmeside eller øget trafik, så virksomheden kan vækste.

Jeres digitale bureau

Kunden i centrum og medansvar

Kommunikation er et centralt element når der skal arbejdes på tværs af virksomheder. Vi lever af gode samarbejder og derfor vægter vi dialog højt. Det er vigtigt at kommunikationen bliver præcis og målrettet, så vi i samarbejde kan opnå de ønskede resultater.

Vi som bureau, har et stort medansvar på de ydelser vi leverer. Det er jeres hjemmeside, men det er et produkt vi har leveret. Derfor ønsker vi også at alt fungerer til perfektion, og at det lever op til de målsætninger der er blevet sat.

Den bedste løsning på et godt samarbejde starter med åbenhed, ærlighed og en klar forventningsafstemning. Det er vigtigt, at der fra start bliver skabt et bånd, hvor begge parter føler sig trygge og forventningsfulde. Vi glæder os meget til at snakke med jer og få skabt et godt fundament for jeres fremtidige online identitet og synlighed.

Karriere ved Webstarters

Bliv en del af vores passionerede hold

Webstarters er i rivende udvikling og er derfor på udkig efter nye medarbejdere og talenter til vores ambitiøse team. Vi søger kandidater indenfor forskellige fagområder, såsom programmering og online markedsføring.

Vi er et digital bureau med højt til loftet og god stemning på kontoret. Det er en arbejdsplads med fleksibilitet og respekt for studie, fritid og aktiviteter. Vi løfter i flok og tror på et godt fællesskab og et sundt arbejdsmiljø. Du vil derfor blive mødt med spændende arbejdsopgaver, fælles frokost og fokus på det sociale aspekt på arbejdspladsen.

Hvem er vi?

Vores passionrede hold af medarbejdere:

Jesper Kaae

Head of online concept development

[email protected]

Dennis

Dennis Frederiksen

Head of online marketing (PPC + SEO)

[email protected]

Ditte Engelbert

Head of sales

[email protected]

Morten Nielsen

Business consultant

[email protected]

Mads Hartmann

Graphic Designer

[email protected]

Mike Sørensen

Web developer

[email protected]

Alexander Dall Christensen

Business consultant

[email protected]

Frederik

Frederik Brandt

SEO Account Manager

[email protected]

Sune Christensen

Web developer

[email protected]

Martin Mikkelsen

Business consultant

[email protected]

Jens Christiansen

SMM Specialist

[email protected]

Tommy Koed

SMM Specialist

[email protected]

Natalie Christensen

Piccoline

Lucas Larsen

Graphic Designer

[email protected]

Samarbejd med os

Kontakt os og få en snak om jeres muligheder. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Miljøvenligpakning