Ny hjemmeside

Hjemmeside til din virksomhed

Når du driver en virksomhed, kommer du ikke udenom at have en professionel og optimeret hjemmeside. Digital tilstedeværelse er nødvendig i den tid, som vi lever i, og kan dine kunder ikke finde dig på nettet, vil de med stor sandsynlighed slå en konkurrerende virksomhed op i stedet.

Hos Webstarters er vi eksperter i at hjælpe virksomheder, der gerne vil købe en hjemmeside. Vi udvikler og bygger hjemmesider til alle typer af virksomheder, og i et tæt samarbejde med dig sørger vi for, at du får bygget en ny hjemmeside, som ikke bare gavner dit salg og din profilering, men som også er med til at realisere din virksomheds fulde forretningspotentiale.

Køb hjemmeside og udnyt dit fulde forretningspotentiale

Vælger du at samarbejde med os om at få udviklet en eller flere nye hjemmesider til din virksomhed, kan du være sikker på, at du kommer til at arbejde sammen med en erfaren og kompetent samarbejdspartner. Vi har specialiseret os i alt inden for webudvikling og digital marketing, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med at få fastlagt din nye digitale identitet.

For os er det vigtigt at skabe synlige resultater, som kommer din virksomhed til nytte. Og når det gælder din virksomheds vigtigste salgskanal, nemlig din hjemmeside, kan du være sikker på, at det kommer til at gøre en stor forskel for din forretning, at du får lavet en hjemmeside, som giver dig præcis den digitale synlighed og branding, som du har brug for.

Få de rette budskaber frem

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. De budskaber, som du sender, er afgørende for, om de besøgende bliver på din side, eller om de hurtigt klikker sig videre til en mere indbydende og spiselig hjemmeside, som er ejet af en af dine konkurrenter.

Både design og opbygning af din nye hjemmeside er af afgørende betydning og det samme gør sig gældende for de tekster og de informationer, som du vælger at have liggende på din side. Både det visuelle og det tekstmæssige element skal spille, hvis du vil have en hjemmeside, som ranker højt på Google, og som leder potentielle kunder til at konvertere til reelle kunder i din virksomhed.

Behov for ny online identitet?

Har du allerede en hjemmeside, som ikke performer så godt, som du ønsker? Så kan svaret meget vel være, at du får bygget en ny hjemmeside med en ny online identitet. Her kommer vores ekspertise ind i billedet og gennem et tæt samspil med dig, finder vi frem til, hvordan du bør fremstille din virksomhed online, og hvordan du får alle de besøgende ind på dit site, som du stræber efter.

Når du får bygget et nyt website, bliver alle bolde kastet op i luften, og du bliver tvunget til at definere din virksomhed og dens værdier på ny. Det er en meget sund øvelse, som du her bliver sat på, og vi er med dig hele vejen. For hvad er egentlig det vigtigste budskab for din virksomhed at sende ud til omverdenen?

Hvad koster en ny hjemmeside?

Prisen på en ny hjemmeside varierer fra kunde til kunde. Vi kan derfor ikke komme med en eksakt og universal pris på, hvad en hjemmeside koster. Først når vi har hørt mere om din virksomhed og om de behov, som dit website skal opfylde, kan vi give dig et bud på, hvad det vil koste dig at få os til at bygge din nye hjemmeside.

Det afhænger ikke alene af hvor mange undersider, som du skal have lavet og af hvor mange forskellige og krævende funktionaliteter, som du gerne vil have udviklet til dit site. Det afhænger også af, hvad dit site skal udstråle, og hvor stor en visuel indsats, som det kræver. Overvejer du at købe din hjemmeside hos os, udarbejder vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du har en mere præcis pris at forholde dig til.

Ny hjemmeside skræddersyet til din virksomhed

Noget af det allervigtigste, når vi bygger nye hjemmesider til virksomheder, er, at vi får udviklet et site, som reflekterer de værdier, som den enkelte virksomhed repræsenterer. En hjemmeside er det stabile fundament, der skal være med til at realisere din virksomheds forretningspotentiale, og derfor er det et absolut must, at den giver et retvisende billede af, hvad din virksomhed står for og hvilke værdier, som den repræsenterer.

Det visuelle aspekt på din nye hjemmeside har topprioritet

Køber du din hjemmeside hos os, vil du sikkert hurtigt bide mærke i, at vi har stort fokus på det visuelle udtryk. Spørger du os, er det nemlig den mest afgørende del på ethvert website. Undersøgelser viser, at menneskets hjerne opfanger billeder meget hurtigere end tekst. Det er viden, som er meget tankevækkende, og som vi lader os inspirere af hver eneste dag i vores daglige arbejde med udvikling og opbygning af hjemmesider.

Er det visuelle ikke på plads, vil brugeren sandsynligvis allerede have klikket sig videre til et andet site, inden han eller hun overhovedet er nået til at læse teksten på din hjemmeside. Og den udfordring tager vi gerne op. Allerede fra projektets start vil vi rette vores primære fokus mod det visuelle udtryk, når vi skal i gang med at bygge et nyt website til din virksomhed. Det visuelle er alfa og omega, når det kommer til websites.

Din hjemmeside som din virksomheds digitale identitet

Den hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed, er lig med din virksomheds digitale identitet. Den digitale identitet spiller en større rolle, end den nogensinde har gjort, og der bliver derfor ikke overladt spor til tilfældighederne, når du lægger din hjemmeside i vores hænder. Alt på sitet skal spille – og det sørger vi for, at det kommer til.

Køb hjemmesiden til din virksomhed hos os, hvis du gerne vil være sikker på at være i erfarne og trygge hænder, når det kommer til at skabe mærkbare resultater for din forretning ved hjælp af digital synlighed. Vi ved, hvad der virker, og vi vil gerne optimere din virksomhed i den digitale verden.

Find frem til kernen i din virksomhed

Har du helt styr på, hvad der er det vigtigste budskab i din virksomhed? Under opbygningen af din nye digitale identitet er det helt essentielt for os, at vi i et samarbejde med dig får gravet os helt ind til kernen i din virksomhed. Det er nemlig præcis kernen, som vi skal have fat i, når vi skal have kommunikeret din virksomheds budskab ud på den nye hjemmeside.

Det vigtigste budskab skal frem – og for at det kan lade sig gøre, skal vi have skåret alt det andet overflødige fra. For at du kan få succes med dit nye website, skal vi sørge for, at det kommunikerer det helt rigtige og vigtige budskab ud til omverdenen. Det budskab, der kommer fra hjertet, og som er din virksomheds budskab helt og alene.

Nå ind til nutidens forbrugere

Den digitale forbrugerkultur er hensynsløs i dag. Vi skal kun bruge få sekunder på at vælge hvilke informationer, vi vil fordybe os i, og det tager os kun et splitsekund at vælge eller vrage, når vi surfer rundt i det online univers.

Vil du gerne have lavet en ny hjemmeside, som bliver tilvalgt i stedet for fravalgt af de hensynsløse forbrugere? Så har du hjælpen lige ved hånden. Vi er ikke bare bevidste om, hvordan de digitale forbrugere agerer. Vi har også den nødvendige viden, der skal til for at fange deres opmærksomhed og fastholde den. Husk på at du som regel kun får én chance – og det gælder om at gribe den og udnytte den bedst muligt.

Er dit website responsivt?

Måske har du allerede hørt begrebet responsiv, men er ikke helt skarp på, hvad det egentlig betyder i forhold til hjemmesider. At en hjemmeside er responsiv, vil sige, at den er mobilvenlig. Den tager sig ikke kun godt ud, hvis den tilgås fra en computer, men den fungerer også optimalt, hvis den bliver tilgået via en smartphone eller en tablet.

Hvad enten din nuværende hjemmeside er responsiv eller ej, så er det klart at anbefale, at du vælger en responsiv udgave, når du får designet en ny hjemmeside. Responsive hjemmesider er vejen frem, da smartphones bliver anvendt mere og mere – det kommer vi ikke udenom.

Et must, at den er responsiv

Der er ingen tvivl om, at telefoner bliver mere og mere udbredte. Vi bruger alle vores smartphones til mange forskellige tjenester, og alle undersøgelser viser, at vores smartphones er godt på vej til at overhale computeren. Derfor har vi også valgt her hos Webstarters, at vi kun tilbyder designs, der er responsive. Og det er helt uden undtagelse.

Skal du have udviklet din nye hjemmeside her hos os, er det altså en selvfølge, at det nye design er responsivt. Så kan alle dine kunder tilgå din side og få det bedste ud af den, lige meget om de tjekker den ud via deres smartphone, tablet eller computer. Det er sund fornuft i vores øjne, og vi ser ingen grund til at udvikle nye hjemmesider, der ikke er responsive, da det ganske simpelt hører fortiden til.

Når vi bliver spurgt, ‘hvad koster en ny hjemmeside, der er responsiv?’, er svaret, at den koster det samme som en, der ikke er responsiv. Vi tilbyder nemlig kun responsive designs.

En troværdig hjemmeside er et must

Det skal gerne være en god oplevelse at besøge din virksomheds hjemmeside, og den skal gerne fremstå så troværdig som muligt. Lige såvel som når du har en kunde på besøg, vil du også gøre alt, hvad der står i din magt for at gøre det behageligt for kunden at være på besøg og at fremstå troværdig under jeres samtale.

En optimal brugeroplevelse er et nøgleord, når vi designer nye hjemmesider til vores kunder. Det skal ikke bare fungere godt – det skal fungere helt optimalt. Intet mindre kan gøre det i vores øjne.

Ny hjemmeside med fuld designfrihed

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når vi arbejder med dit nye site. Lige meget hvilken vild idé, som du har, vil vi gerne forsøge at føre den ud i livet. Vi tør godt garantere dig fuld designfrihed, da vi er vildt passionerede, når det kommer til webdesign. At nørde med webdesign er noget af det bedste, som vi ved, og vi tager derfor gerne alle udfordringer op. Store som små.

Ingen teknisk udfordring er for stor

Vores store dedikation og passion inden for webdesign gør, at vi har prøvet kræfter med lidt af hvert. Og det bliver vi ved med. Vi elsker at bygge nye hjemmesider, og vi elsker at blive udfordret på det tekniske plan. Vi tør derfor godt garantere, at vi kan bygge hvad som helst, når det kommer til din nye hjemmeside.

Hos os kan du få præcis det webdesign, som du drømmer om til at gå i opfyldelse. Køb ny hjemmeside hos os og få fuld frihed til at komme med nye og vilde idéer. Så får vi sammen skabt en ny hjemmeside til din virksomhed, som får din forretning til at blomstre.

Få ønsketænkning gjort til virkelighed

Vi har samarbejdet med mange forskellige kunder, der har gået med tanker om forskellige typer af funktionaliteter, som de har manglet på deres hjemmeside – og som de har troet, at det ikke var muligt at få udviklet. Har du en ide til en ny funktionalitet, som vil kunne optimere din hjemmeside betydeligt, vil vi gøre vores til at føre den ud i livet. Og det er meget sjældent, at det ikke lykkes os.

Hos Webstarters får du ikke bare udviklet og bygget en ny hjemmeside. Vi kan hjælpe dig med at få skabt præcis den hjemmeside, som du går og drømmer om – med alle de funktionaliteter, som du ønsker. Intelligente funktionaliteter kan overtage meget af det manuelle arbejde, som du udfører, og det vil vi til hver en tid gerne hjælpe dig med at udvikle og implementere på dit nye site.

Fremtidssikring af din hjemmesideløsning

For at fremtidssikre den hjemmesideløsning, som du får her hos os, har vi valgt at arbejde med det største og mest fleksible CMS-system i verden. Det duer ikke, at der pludselig opstår et behov for at udvikle et nyt website, fordi CMS-systemet ikke kan følge med og håndtere de stigende krav. Det kommer ganske simpelt ikke til at ske, når du får udviklet en ny hjemmeside hos os takket være det fremtidssikre CMS-system, som vi bruger.

SEO på dit nye website

Hos os får du en komplet hjemmesideløsning. Vi sørger ikke bare for at få bygget en lækker ny hjemmeside op, men vi sørger også for, at al den tekniske SEO spiller, og at din hjemmeside er up to date i forhold til Googles seneste retningslinjer.

Uden det rigtige SEO-arbejde opnår du ikke den digitale synlighed, som din virksomhed fortjener, og med vores tekniske SEO-arbejde, der foregår inde i maskinrummet under opbygningen af dit site, er du sikret, at det grundlæggende er på plads. Det giver dig mulighed for at optimere dit site løbende, så du kan få endnu mere organisk trafik derind med tiden.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, og det går i korte træk ud på at gøre din hjemmeside synlig hos søgemaskinerne. Tænker du slet ikke i SEO, kommer dit site højest sandsynligt til at ranke dårligt, og det kan give dig en ringe mængde organisk trafik. SEO kan gøre en kæmpe forskel for hvor mange besøgende, der aflægger din hjemmeside et visit, og er din hjemmeside ikke allerede SEO-optimeret, vil du kunne opleve en markant fremgang, hvis du får den gået efter i sømmene af en professionel med et par SEO-briller på.

I forhold til SEO er det vigtigt at huske på, at det er en kontinuerlig proces. Det er et arbejde, som vil fortsætte i det uendelige, da Google hele tiden ændrer sine krav og præferencer.

Det tager kun 8 sekunder

Selvom det lyder af urimeligt lidt, så kan du forvente, at du i gennemsnit har under 8 sekunder til at fange interessen hos en besøgende på din hjemmeside. 8 sekunder er alt, hvad det tager at orientere sig på et site og vurdere, om det duer eller ikke duer. De besøgende er hurtige til at vælge til eller fra, og det stiller store krav til enhver ny hjemmeside.

På få sekunder skal din hjemmeside altså kunne overbevise den besøgende om, at det er værd at blive på din side, og at din virksomhed har et troværdigt og interessant produkt at tilbyde. Det kræver, at dit site står knivskarpt. Både når det kommer til det visuelle og æstetiske element, men også det indhold, som du publicerer derinde. Balancen mellem de to skal også være nøje afstemt – ellers kan dit website nemt komme til at fremstå utroværdigt.

Ny hjemmeside som din mest betydningsfulde sælger

Din hjemmeside er ikke alene et online visitkort, som giver de besøgende mulighed for at komme i kontakt med dig. Den er meget mere end det. Vi vil faktisk gå der til at sige, at en hjemmeside i langt de fleste tilfælde er en virksomheds vigtigste sælger. Vi er helt oppe på en procentsats, der siger 90 %, når vi går ind og ser på, hvad statistikkerne siger i forhold til hvor mange køb, der begynder med en online søgning. Og det er pænt mange.

Din virksomheds digitale tilstedeværelse på en hjemmeside bør have topprioritet, hvis du gerne vil udnytte det fulde forretningspotentiale. Giver du et dårligt indtryk online, kan du skræmme mange kunder væk, og det kan koste dig dyrt i sidste ende. Har du derimod et gennemarbejdet site, som sender det rigtige budskab, og som giver brugeren en optimal brugeroplevelse, kan der være rigtig mange kunder at hente.

Tag kontrol over din virtuelle sælger

Lader du din hjemmeside sejle i sin egen sø uden at udvikle på den eller optimere den? Så er det på tide med professionel hjælp. Lad os lære dig, hvordan du får en bedre kontrol over din betydningsfulde virtuelle sælger – så du kan drive din forretning endnu længere og få endnu flere ordrer i hus.

Vi kan tilbyde dig en nyttig værktøjskasse, der kan være med til at skabe mere trafik på dit site og dermed øge dit salg. Udnytter du ikke dine digitale muligheder fuldt ud endnu, hjælper vi dig med at få det til at ske. Så vil du hurtigt komme til at se resultater.

Køb hjemmeside allerede i dag

Vil du gerne have udviklet en ny hjemmeside, som kan skabe en masse konverteringer og et øget salg? Så er du kommet det helt rette sted hen. Med vores hjælp kan du udnytte din virksomheds fulde forretningspotentiale gennem en professionel og gennemarbejdet hjemmeside, der lever op til både dine, brugernes og Googles forventninger.

Giv os et kald eller send os en mail. Lige meget om du har spørgsmål som: Hvad koster en ny hjemmeside? Eller du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny digital identitet, så sidder vi altid klar ved tasterne og telefonerne i vores åbningstid.

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, når det kommer til en ny hjemmeside eller en optimering af dit gamle site. Det betaler sig at investere tid og penge i din hjemmeside – det tør vi godt garantere dig.