Lokal SEO

Hvis du har en virksomhed som er lokal forankret i en by, så er Lokal SEO vigtigt for dig. Rigtig mange brugere google ofte en virksomhed i lokalområdet inden de køber et produkt. Derfor er det rigtig vigtigt at man findes på søgninger indenfor din branche efterfuldt af bynavn.

Google har gennem tiden ændret deres algoritme så når man søger på google er det en blanding af lokale virksomheder som bliver vist ud fra din placering samt nogle mere landsdækkende virksomheder. Derfor er det nemmere at konkurrere på de mere lokale søgninger end nationale. Med andre ord er det rigtig vigtig at du er til stede i din hjemby.

Når du skal udføre lokal SEO er der nogle vigtige parametre som spiller ind. Man skal oprette en Google+ profil, men en lokalbusiness. På denne side kan du indtaste alle dine relevante informationer omkring din virksomhed (adresse, navn, en beskrivelse osv)

Ud over dette skal du sørge for at du på din hjemmeside har relevante kontaktinformationer da google også bruger dette som et tillidsstempel i forhold til at vise dig i de lokale søgninger.

Hvis du ikke kan finde din virksomhed når du søger lokalt på google, så er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med at få virksomheder frem i google. Kontakt os derfor i dag så vi kan hjælpe med at skaffe flere kunder til dig via google.