Karriere ved Webstarters

Bliv en del af de dygtigste digitale eksperter

Få ansvar i et digital bureau

Vi er et digitalt bureau der har gang i mange bolde på samme tid. Du skal derfor turde at tage ansvar, så vi i fællesskab kan opnå vores målsætninger. Vi udvikler moderne og nutidige webløsninger og online markedsføring.

Vores arbejdsplads er bygget op omkring et sundt arbejdsmiljø. Vi har fokus på at der er højt til loftet og en god stemning på arbejdspladsen. Det sociale bliver ligeledes vægtet højt og der er derfor også fælles frokost på kontoret.

Der er samtidig stor respekt for vores kolleger og vi er derfor en meget fleksibel arbejdsplads. Der bliver taget højde for studie, fritid og aktiviteter.

Karriere

Gør karriere hos Webstarters. Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kolleger, inden for online marketing og webudvikling.

Det vigtigste for os er din indstilling, samt vilje til at gøre en forskel hver eneste dag. Send derfor gerne en uopfordret ansøgning til [email protected], hvis du er initiativrig, ambitiøs, og løsningsorienteret

Praktik ved Webstarters

En unik mulighed for at bygge bro mellem teori og praksis i erhvervslivet. Har du lyst til at prøve kræfter med online marketing eller webudvikling? Vi har udviklet et særligt lærerigt praktikforløb, der klæder dig på til at arbejde med online marketing discipliner såsom søgemaskineoptimering, Google AdWords og Facebook annoncering. Hvis du er mere til webudvikling har vi også et særligt praktikforløb til dette.

Du tilbydes en attraktiv praktikplads midt i Kolding med god mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor sociale aktiviteter og spændende arrangementer står højt på listen. Vores målsætning er at finde og udvikle talenter, der på sigt har mulighed for fastansættelse hos Webstarters.

Dagligdag ved Webstarters

Vi har en travl hverdag og har altid blikket rettet fremad. Der er en arbejdsom og energisk stemning på kontoret. Arbejdstiderne kan blive gennemgået ved jobsamtalen, så det kan blive tilrettelagt på bedst mulig vis.

Du får mulighed for at arbejde med spændende kunder og få prøvet kræfter med det virkelig liv. Det er, for de fleste, en rigtig lærerig og god oplevelse at blive kastet ud i reelle projekter og se hvordan hele processen fungerer.

Du får mulighed for at se vores dagligdag, hvis du kommer til jobsamtale hos os. Her vil du blive mødt af høj energi, smil og god stemning.

Ledige stillinger

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til [email protected].