Ny hjemmeside som digital identitet

Kernen af jeres virksomheds identitet er summen af uendeligt mange faktorer. Så hvordan kan det opsummeres og formidles på de få sekunder, man har til at fange besøgendes interesse? Det er vores ekspertise; At skabe værdi ved stykke en digital identitet sammen, der favner alle facetter af jeres virksomhed.

Vi visualiserer og bygger hjemmesiden efter jeres ønsker

I vil hurtigt opdage, at vi, fra projektets start, har fokus rettet mod det visuelle udtryk af jeres hjemmeside. Det skyldes at den menneskelige hjerne opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Vi har altså direkte og ufiltreret adgang til besøgendes underbevidsthed gennem hjemmesidens visuelle sammensætning.

I et tæt samarbejde med jer, sikrer vi, at hjemmesiden reflekterer jeres værdier og er det stabile fundament, der realiserer jeres forretningspotentiale.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_smartphone.svg

Responsiv

Alle statistikker peger på, at jeres kunder med overvejende sandsynlighed besøger jeres hjemmeside fra en smart phone, en iPad eller endda deres smart tv. Det er derfor ikke længere bare smart, at gøre sin hjemmeside responsive – det er ganske enkelt bydende nødvendigt. Derfor er alle vores designs, uden undtagelse, responsive.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_elaboration_calendar_plus.svg

Ubegrænset fleksibilitet

En enkelt funktionalitet kan løfte og optimere hele hjemmesidens konvertering. Har I gået med tanken: “Hvis bare det kunne lade sig gøre at….”? Så er I kommet til rette sted; Her koder vi jeres ønsketænkning om til virkelighed, og lader intelligente funktionaliteter overtage jeres manuelle arbejde. Det giver sig selv, at resultatet er langt højere effektivitet – til glæde for såvel jeres virksomhed, som brugerne af hjemmesiden.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_webpage_img_txt.svg

Optimal brugeroplevelse

Salgsprocessen starter allerede ved det første møde, som den potentielle kunde har med jeres virksomhed. Uanset om det er jeres mest erfarne sælger eller hjemmesiden, skal indtrykket reflektere samme troværdighed. Derfor tager vi fuld kontrol over brugeroplevelsen og sikrer, at hjemmesidens ydre æstetik matches af en velsmurt og pålidelig motor.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/software_remove_vectorpoint.svg

Det rigtige CMS

Beslutningen om at investere i en ny hjemmeside, bør også omhandle levetiden på CMS-systemet. Det er unødvendig ressourcespild at skulle bygge ny hjemmeside, fordi CMS-systemet ikke længere kan opdateres eller ikke kan håndtere de uophørligt stigende krav. Vi arbejder med verdens største og mest fleksible CMS-system, der fremtidssikrer din hjemmesideløsning.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_life_buoy.svg

Fuld designfrihed

Vi garanterer fuld designfrihed uanset hvor vild en ide, I måtte have. Vi indrømmer, at vi elsker at nørde webdesign. Og vi står ved det, når vi lover, at intet er for teknisk krævende til, at vi kan bygge det til jer. Hos os, får I muligheden for at realisere nøjagtig det webdesign I måtte drømme om.

https://static.webstarters.dk/wp-content/themes/webstarters/css/fonts/svg/basic_display.svg

Ultimativ synlighed

Selv det bedste SEO-arbejde, har brug for et stabilt fundament. Den tekniske SEO, der etableres i maskinrummet på hjemmesiden, er altid en del af vores hjemmesideløsninger og følger Googles nyeste retningslinjer. Således er I sikret et grundlæggende niveau af organisk trafik. Vi leverer ikke kun en hjemmeside i et æstetisk flot og funktionelt design, men også et produkt, der løbende kan optimeres til yderligere synlighed.

Fortæl det rigtige budskab

Hvad er jeres vigtigste budskab?

Vi hjælper jer med at skære alt det fra, I tror er vigtigt at vide om jeres virksomhed og finder ind til det essentielle og absolut vigtigste budskab.

Som forbrugere i dag, er vi hensynsløse og tager på ganske få sekunder stilling til nye informationer. Alt, hvad der ikke straks fanger vores interesse bliver vraget – og vi kommer aldrig tilbage. I har ofte kun én chance – vi hjælper jer med at udnytte den effektivt.

Skab interesse på under 8 sekunder

Det er ganske enkelt at spotte, om I har uudnyttet potentiale på jeres hjemmeside. Lokalisér jeres største landingpages og deres bounce rates. Landingpages, der ikke holder hvad de lover eller ikke formår at formidle budskabet knivskarpt, har høje bounce rates. 8 sekunder er den maksimale tid, vi kan forvente, at den besøgende sætter af til at orientere sig på jeres hjemmeside. Så på 8 sekunder skal vi overbevise dem om, at I er troværdige leverandører af den ydelse de søger. Løsningen er en bevidst balance mellem design og værdifuld content.

90% af alle købsbeslutninger sker online

90% af alle køb, starter med en online søgning, derfor er jeres hjemmeside ikke blot et online visitkort. Statistikken viser utvetydigt, at jeres online tilstedeværelse er jeres vigtigste sælger. Her er et forretningspotentiale, der bør prioriteres. Vi hjælper jer med at tage kontrol over jeres virtuelle sælger og giver jer en værktøjskasse, der kan generere såvel trafik, som salgsvolumen.

Cases

“Vi valgte Webstarters ud fra en lang række kriterier – vi havde rigtig mange forskellige firmaer i spil men valget faldt på Webstarters pga Webstarters selv som helhed. Vi havde en øjeblikkelig tiltro til at de ville udføre opgaven perfekt, og deres meget dybdegående tekniske viden gjorde os trygge.”

Kalmar Huse

“Webstarters har udført arbejde for mig igennem længere tid og jeg kan på det varmeste anbefale dem. De forstår vigtigheden i at være fleksibel og kommunikere klart. Derfor forstår han også altid mine behov og de ønsker, som jeg har, hvorefter de eksekverer hurtigt og præcist efterfølgende.”

Toke KruseBilly.dk

Vil du samarbejde med os?

Vi har en kreativ tilgang til udvikling, og ønsker at levere løsninger som er revolutionerende.