Ny hjemmeside som digital identitet

Vi visualiserer og bygger hjemmesiden efter jeres ønsker

I vil hurtigt opdage, at vi, fra projektets start, har fokus rettet mod det visuelle udtryk af jeres hjemmeside. Det skyldes at den menneskelige hjerne opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Vi har altså direkte og ufiltreret adgang til besøgendes underbevidsthed gennem hjemmesidens visuelle sammensætning.

I et tæt samarbejde med jer, sikrer vi, at hjemmesiden reflekterer jeres værdier og er det stabile fundament, der realiserer jeres forretningspotentiale.

Fortæl det rigtige budskab

Hvad er jeres vigtigste budskab?

Vi hjælper jer med at skære alt det fra, I tror er vigtigt at vide om jeres virksomhed og finder ind til det essentielle og absolut vigtigste budskab.

Som forbrugere i dag, er vi hensynsløse og tager på ganske få sekunder stilling til nye informationer. Alt, hvad der ikke straks fanger vores interesse bliver vraget – og vi kommer aldrig tilbage. I har ofte kun én chance – vi hjælper jer med at udnytte den effektivt.

Bliv ringet op

Responsiv

Alle statistikker peger på, at jeres kunder med overvejende sandsynlighed besøger jeres hjemmeside fra en smart phone, en iPad eller endda deres smart tv. Det er derfor ikke længere bare smart, at gøre sin hjemmeside responsive – det er ganske enkelt bydende nødvendigt. Derfor er alle vores designs, uden undtagelse, responsive.

Optimal brugeroplevelse

Salgsprocessen starter allerede ved det første møde, som den potentielle kunde har med jeres virksomhed. Uanset om det er jeres mest erfarne sælger eller hjemmesiden, skal indtrykket reflektere samme troværdighed. Derfor tager vi fuld kontrol over brugeroplevelsen og sikrer, at hjemmesidens ydre æstetik matches af en velsmurt og pålidelig motor

Fuld designfrihed

Vi garanterer fuld designfrihed uanset hvor vild en ide, I måtte have. Vi indrømmer, at vi elsker at nørde webdesign. Og vi står ved det, når vi lover, at intet er for teknisk krævende til, at vi kan bygge det til jer. Hos os, får I muligheden for at realisere nøjagtig det webdesign I måtte drømme om.

Ubegrænset fleksibilitet

En enkelt funktionalitet kan løfte og optimere hele hjemmesidens konvertering. Har I gået med tanken: “Hvis bare det kunne lade sig gøre at….”? Så er I kommet til rette sted; Her koder vi jeres ønsketænkning om til virkelighed, og lader intelligente funktionaliteter overtage jeres manuelle arbejde. Det giver sig selv, at resultatet er langt højere effektivitet – til glæde for såvel jeres virksomhed, som brugerne af hjemmesiden.

Det rigtige CMS

Beslutningen om at investere i en ny hjemmeside, bør også omhandle levetiden på CMS-systemet. Det er unødvendig ressourcespild at skulle bygge ny hjemmeside, fordi CMS-systemet ikke længere kan opdateres eller ikke kan håndtere de uophørligt stigende krav. Vi arbejder med verdens største og mest fleksible CMS-system, der fremtidssikrer din hjemmesideløsning.

Ultimativ synlighed

Selv det bedste SEO-arbejde, har brug for et stabilt fundament. Den tekniske SEO, der etableres i maskinrummet på hjemmesiden, er altid en del af vores hjemmesideløsninger og følger Googles nyeste retningslinjer. Således er I sikret et grundlæggende niveau af organisk trafik. Vi leverer ikke kun en hjemmeside i et æstetisk flot og funktionelt design, men også et produkt, der løbende kan optimeres til yderligere synlighed.

Skab interesse på under 8 sekunder

Det er ganske enkelt at spotte, om I har uudnyttet potentiale på jeres hjemmeside. Lokalisér jeres største landingpages og deres bounce rates. Landingpages, der ikke holder hvad de lover eller ikke formår at formidle budskabet knivskarpt, har høje bounce rates. 8 sekunder er den maksimale tid, vi kan forvente, at den besøgende sætter af til at orientere sig på jeres hjemmeside. Så på 8 sekunder skal vi overbevise dem om, at I er troværdige leverandører af den ydelse de søger. Løsningen er en bevidst balance mellem design og værdifuld content.

90% af alle købsbeslutninger sker online

90% af alle køb, starter med en online søgning, derfor er jeres hjemmeside ikke blot et online visitkort. Statistikken viser utvetydigt, at jeres online tilstedeværelse er jeres vigtigste sælger. Her er et forretningspotentiale, der bør prioriteres. Vi hjælper jer med at tage kontrol over jeres virtuelle sælger og giver jer en værktøjskasse, der kan generere såvel trafik, som salgsvolumen.

Bliv ringet op

Det har vi lavet for vores kunder

Vi forsøger altid at få en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

Planet huse

Planet Huse

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

Winther cykler

Din bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld formularen og vi tager kontakten, og drøfter mulighederne.