Ny hjemmeside og digital identitet

Vi visualiserer dine hjemmesidedrømme

Vidste du, at den menneskelige hjerne opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end tekst?

Det betyder, at du har direkte og ufiltreret adgang til dine hjemmesidebesøgendes underbevidsthed baseret på den visuelle sammensætning på dine digitale platforme. Derfor har vi altid fuld fokus rettet mod det visuelle udtryk af din hjemmeside.

I et tæt samarbejde med dig, sikrer vi, at hjemmesiden reflekterer din virksomheds værdier, og er det stabile fundament, der realiserer dit forretningspotentiale.

Det rigtige budskab

Hvad er dit vigtigste budskab?

Vi hjælper dig med at skære alt det fra, du tror er vigtigt at vide om din virksomhed og finder ind til det essentielle og absolut vigtigste budskab.

Som forbrugere vi hensynsløse. Det tager ganske få sekunder stilling til nye informationer og vi vrager det, der ikke fanger os – Og kommer aldrig tilbage. Du har ofte kun én chance – vi hjælper dig med at udnytte den effektivt.

Bliv ringet op

Responsiv

Statistik peger på, at dine kunder med overvejende sandsynlighed besøger din hjemmeside fra en smartphone, en iPad eller endda deres smart-TV. Det er derfor ikke længere bare smart at gøre sin hjemmeside responsiv – Det er nødvendigt. Derfor er alle vores designs, uden undtagelse, responsive. Sådan sikrer vi, at dine kunder altid får den bedst mulige oplevelse.

Optimal brugeroplevelse

Førstehåndsindtryk er vigtige – Også online. Salgsprocessen starter allerede ved det første møde, som potentielle kunder har med din virksomhed. Uanset om det er din mest erfarne sælger eller hjemmesiden, skal indtrykket reflektere samme grad af troværdighed. Derfor tager vi fuld kontrol over brugeroplevelsen og sikrer, at hjemmesidens ydre æstetik matches af en velsmurt og pålidelig motor.

Fuld designfrihed

Vi garanterer fuld designfrihed uanset hvor vild en ide, du har. Vi indrømmer det gerne – Vi elsker at nørde webdesign. Og vi står ved det, når vi lover, at intet er for teknisk krævende til, at vi kan bygge det til jer. Hos os får du muligheden for at realisere nøjagtig det webdesign, du drømmer om.

Ubegrænset fleksibilitet

Kan du genkende tanken “hvis bare det kunne lade sig gøre at….”? Så er du kommet til rette sted. Hos Webstarters koder vi dine ønsketænkning til virkelighed og lader intelligente funktionaliteter overtage det tunge manuelle arbejde. Resultatet er langt højere effektivitet – til glæde for både dig, din virksomhed og naturligvis hjemmesidens besøgende.

Det rigtige CMS

Beslutningen om at investere i en ny hjemmeside, handler også om levetiden på CMS-systemet. Det er unødvendigt ressourcespild at skulle bygge ny hjemmeside, fordi CMS-systemet ikke længere kan opdateres eller ikke kan håndtere de uophørligt stigende krav. Vi arbejder med verdens største og mest fleksible CMS-system, der fremtidssikrer din hjemmesideløsning.

Ultimativ synlighed

Selv det bedste SEO-arbejde har brug for et stabilt fundament. Den tekniske SEO, der etableres i maskinrummet på hjemmesiden, er altid en del af vores hjemmesideløsninger og følger Googles nyeste retningslinjer. Således er du altid sikret et grundlæggende niveau af organisk trafik. Vi leverer ikke kun en hjemmeside i et æstetisk flot og funktionelt design, men også et produkt der løbende kan optimeres, så din virksomhed altid er synlig på internettet.

De gyldne 8 sekunder

Udnytter du dit potentiale? Lokalisér dine største landingpages og deres afvisningsprocent. Du kan i gennemsnit forvente, at den besøgende sætter 8 sekunder af til at orientere sig på din hjemmeside.

Du har altså 8 sekunder til at overbevise besøgende om, at du er en troværdig leverandør af den ydelse, de søger. Vores løsningen er altid en bevidst balance mellem design og værdifuld content, der fastholder dine potentielle kunders opmærksomhed og sikrer dine salg.

90% af alle købsbeslutninger tages online

Din hjemmeside er meget mere end blot et online visitkort. Statistikken viser utvetydigt, at jeres online tilstedeværelse er jeres vigtigste sælger. Din hjemmeside er altså et forretningspotentiale, du bør prioritere.

Din webshop er ikke bare en virtuel butik med produkter på hylderne. Det er en verden, hvor kunderne elsker at komme, fordi de føler, de kommer derfra med lidt mere end bare varen de køber – En oplevelse, der sikrer dig deres loyalitet.

Vi hjælper dig med at gribe de virtuelle muligheder og giver dig en værktøjskasse, der kan generere trafik og salgsvolumen.

Bliv ringet op

Det har vi lavet for vores kunder

Vi forsøger altid at få en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

Solgt.com

Unik prisrobot og auktionsplatform

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Hvad kan vi gøre for dig?

Du skal kun udfylde formularen. Så giver vi lyd, så vi sammen kan drøfte dine drømme.