Google Ads

Google Ads

Google Ads er et PPC-medie. Det betyder pay per click og er et af de helt traditionelle annonceringsværktøjer. Du betaler altså kun, når en kunde klikker sig ind på din annonce – Og ikke en øre ekstra. Med den rette konstruktion, opsætning og optimering af dine annoncer, kan effektivisere dine konverteringer til færre penge, hvilket på bundlinjen skaber mere værdi for både dig og dine kunder.

At annoncere med Google Ads bør være en vedvarende indsats. Mange opfatter Google Ads som værende en hurtig løsning til at fiske flere kunder til sin webshop – Ikke os. Vi ved, at vedholdenhed og passion er vejen til flere salg og øget kundeloyalitet.

Vi er officiel Google Partner

Som webbureau er det vigtigt at være gode venner med Google. Det er trods alt dem, der bestemmer, hvad der vises i deres søgemaskine.

Webstarterset officielt et anerkendt bureau. Det vil sige, at vi har fået den eftertragtede blåstempling af Google med vores Partner certificering. Den indikerer, at vi er gode til det, vi gør.

At have den eftertragtede titel som Google Partner stiller selvfølgeligt nogle krav til os som virksomhed. Det betyder blandt andet, at vores medarbejdere skal opfylde en række kvalitetsstandarder og hele tiden uddanne sig indenfor udvalgte felter. Sådan sørger vi for, at du altid får den nyeste viden implementeret for de bedste resultater.

Det betyder også, at vi som bureau har mulighed for at holde den tætte dialog med Google. Derfor er vi konstant ajourført med nye optimeringsmuligheder, får kendskab til nye spændende tiltag og får muligheden for kontinuerligt at få dine Google Ads til at performe bedre og generere større afkast.

Med vores certificering kan vi altid rådgive og træffe de bedste beslutninger for dig.

Bliv ringet op

Google shopping

Google Shopping er en af de mest populære annonceringsplatforme, fordi du kan vise potentielle kunder alt det, de skal bruge, for at træffe en købsbeslutning. Google Shopping tillader blandt andet at vise dine produktbilleder, priser, om varen er på lager samt et direkte link til køb. Google Shopping gør hele købsprocessen langt mere gennemskuelig for både dig og dine kunder.

Datadrevet

Annoncering på Google handler om ren og skær statistik. Den rette data, og ikke mindst adgangen til den rette data, er nemlig guld værd for at træffe de rigtige beslutninger. Hos Webstarters elsker vi data og træffer altid vores beslutninger ud fra et validt datagrundlag. Det er din garanti for velbegrundede og vidensfyldte beslutninger. Gennem analyser ved vi nemlig, hvor vi skal placere vores indsats, og hvordan jeres penge bliver brugt bedst muligt i markedsføringsregi.

Remarketing

Remarketing er ganske enkelt et fantastisk markedsføringsværktøj, som alle webshopejere bør stifte bekendtskab med. Med remarketing bliver potentielle kunder eksponeret mest muligt for de produkter, de har vist interesse for. Jo flere gange kunden bliver eksponeret for produktet, jo større chance er der for, at det vil skabe salg for dig. Remarketing sikrer nemlig, at du målrettet bruger flest resourcer på de kunder, som har udvist den største interesse for din virksomhed eller dit produkt.

Konverteringssporing

Hos Webstarters måler vi konstant på ROAS – Dit udbytte af dine kroner og ører brugt på annoncering. Vores målsætning er altid at få mest muligt ud af dine penge. Derfor måler vi kontinuerligt på, hvilket afkast vores indsats skaber og optimerer herefter. Er det en faktor 5, faktor 12 eller faktor 20? Det vil altid være individuelt fra virksomhed til virksomhed. Med den rette konverteringssporring bliver vi sammen klogere på, hvad der skal til for at skabe det største afkast af dine investeringer.

Google Displaynetværk

Med Googles Displaynetværk kan du nå ud til over 90% af verdens internetbrugere. Teknologien bruges primært til at ramme personer, der besøger andre hjemmesider, hvor de vil støde på en reklame fra dig.

Vi målretter dine annoncer til udvalgte brugere baseret på geografi eller deres interesser, så dine potentielle kunder bliver eksponeret for dig, hvor det giver mest mening for dem. Vi etablerer unikke målgrupper til eksponering på baggrund af data fra din hjemmeside eller webshop, så du får flest mulige konverteringer for pengene.

Googles Displaynetværk er en utrolig effektiv måde at opnå en bred eksponeringsflade med relevante brugere.

YouTube

Du har med garanti allerede stiftet bekendskab med YouTube og de unge “YouTubers”, men rent faktisk er Youtube en unik markedsføringsmulighed for webshopejere.

på YouTube kan du nemlig købe annoncering, hvor du med sikkerhed ved, at målgruppen ser dit produkt og bruger tid på indholdet. Den digitale algoritme er designet sådan, at hvis brugeren zapper videre indenfor ti sekunder, så betaler du ikke for at køre annoncen. Bliver brugeren til gengæld på din reklame i mere end ti sekunder, så betaler du, og du har samtidigt fået en potentiel kunde. Det er da et regnestykke, der giver mening. Jo længere en bruger bliver hængende og udviser interesse, desto tættere er du på at sikre et køb.

Bliv ringet op

Det har vi lavet for vores kunder

Vi forsøger altid at få en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

Solgt.com

Unik prisrobot og auktionsplatform

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Se flere af vores glade kunder

Vi forsøger altid at få en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på
den lange bane.

Hvad kan vi gøre for dig?

Du skal kun udfylde formularen. Så giver vi lyd, så vi sammen kan drøfte dine drømme.