Vil du arbejde med os? Vi er på udkig efter digitale talenter.

Webstarters A/S indefra

Første halvår af 2019: Fuld fart over feltet

By 9. juli 2019 august 1st, 2019 No Comments

Det er på tide at vende kalenderen.

Hvor utroligt det end lyder, er vi allerede i juli. De første seks måneder af 2019 har været begivenhedsrige.

Hos Webstarters er vi næsten klar til at geare ned og holde en smule ferie, men først vil vi gøre status over årets første seks måneder. For der har været fart på. 

Digitalisering på dagsordenen

Nok går det stærkt hos os på Dalbygade, men det går mindst lige så stærkt ude i resten af det danske erhvervsliv. Vi mærker hver dag, at digitalisering i stigende grad vinder plads på agendaerne hos flere og flere virksomheder. 

Som digitalt marketingbureau nyder vi den spirende overbevisning og vi er naturligvis er meget beærede hver gang, at vi som bureau aktivt bliver valgt til at imødekomme de behov og udfordringer, som danske virksomheder møder i processen. Og glade – For det betyder, at vi kan lave meget mere af det, vi brænder for. 

Det er svært ikke at lade sig rive med, når det går stærkt. Alligevel er det vigtigt at stoppe op og huske, at vi i årets første seks måneder har.. 

  • Fået 56 nye kunder
  • Fået 8 nye kollegaer
  • Været nomineret til Årets Iværksættervirksomhed
  • Været på skærmen hos TV Syd
  • Afholdt vores første seminar og webinar med stor succes

Selvom vi bruger meget tid på at klæde vores kunder godt på vej ud i den digitale slagmark, skal der også være plads til sjov og spas. Vi skyder med skarpt efter kundernes resultater her på kontoret, men det blev også til en kvartfinale i den største Counter-Strike turnering for danske virksomheder, Firma CS. 

Vi er både glade og stolte over vores nominering til Årets Iværksættervirksomhed. Det blev fejret på ægte galla-manér.

Inderst til yderst

For os er det ikke nok, at levere et godt resultat ud af huset. Der peger som bekendt altid nogle fingre indad, når man peger ud mod verden. Derfor har vi også iværksat en række spændende interne processer, der styrker vores resultater skabt i huset og effektiviserer vores daglige arbejdsgang. 

Om lidt kalder sydlige himmelstrøg og vores kollektive kalender byder på en kort ferie. Når vi vender tilbage, løfter vi blandt andet sløret for vores spændende event-kalender, der byder på mange flere seminarer. Det er selvfølgelig gratis. Vi glæder os til at invitere dig ind i vores digitale verden og dele den mangfoldige viden, vores dygtige specialister ligger inde med – Helt gratis. 

Jeg vil også gerne takke alle vores kunder, det fantastiske team der udgør Webstarters, vores samarbejdspartnere og naturligvis vores venner af huset.

Vi ser frem til et godt og produktivt sidste halvår af 2019. 

På vegne af hele Webstarters ønsker jeg dig en rigtig god sommer. 

 

Dennis Frederiksen
Partner