Digital rådgiver til bureau i Kolding

Webstarters er et digitalt bureau med speciale i online markedsføring og webudvikling. Kort sagt alt hvad kunden har behov for at kunne drive sin forretning online. Vi er ambitiøse og stræber efter at levere den højeste kvalitet til kunden hver gang. Det er vi så gode til, at vi snarest muligt søger en ny sælger til at udvide vores forretning yderligere.

Jobbet som Digital rådgiver
Som sælger får du en vigtig rolle, da du er den første, som møder vores kunder og repræsenterer Webstarters. Du skal sælge vores ydelser indenfor SEO, online annoncering (Facebook, Adwords), udvikling af webshops, hjemmesider m.m. Dette gør du ved at følge op på leads og henvendelser samt gennem dit eget opsøgende salg. I samarbejde med kunden afklarer du opgaven og finder den optimale løsning, som matcher deres behov. Når opgaven er aftalt, overleverer du den til vores udviklere.

Vores forventninger til dig
Du sidder muligvis i en tilsvarende rolle i dag eller har opnået din salgserfaring på anden måde. Du trives med salg, er proaktiv og selvkørende. Det vigtigste er, at du er i stand til at sælge via dialog, kan opbygge relationer og dermed bygge videre på den troværdighed, som alle vores kunder kender os for. Dit marked bliver hele Danmark med udgangspunkt fra kontoret i Kolding.

Hvem er du?
Din baggrund er ikke det afgørende, da vi nok skal sørge for den specifikke oplæring i vores produkter. For at blive vores ny kollega er det dog vigtigt, at du har den rette indstilling og har lyst til at sælge tekniske løsninger. Følgende vil især have betydning for os:

2-5 års erfaring som sælger (naturligvis gerne fra branchen, men ikke nødvendigvis)
Interesse for tekniske løsninger med evnen til at forklare disse for andre
Du er selvkørende og arbejder struktureret
Folk kender dig som troværdig og tillidsvækkende
Du kan kommunikere perfekt på dansk i både skrift og tale
Gyldigt kørekort, så du kan komme rundt til kunderne

Det vi tilbyder:
Vi er en virksomhed, hvor der er højt til loftet. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor tilbyder vi dig fleksibilitet og frihed til at udfylde jobbet. Vi har tillid til, at du løfter opgaven og får du brug for hjælp, så står dine kolleger altid klar til at bakke dig op.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt på baggrund af erfaringer og kvalifikationer.

Interesseret i jobbet?
Så send straks din ansøgning og CV til [email protected] og angiv “DIGITAL RÅDGIVER” i emnefeltet. Vi vil løbende invitere relevante kandidater til samtale. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 90 82.