Om kunden

A. Winther A/S er en af Danmarks ældste cykelfabrikker, og vores stolte traditioner går tilbage til 1932. Siden etableringen i 1932 har Winther A/S været familieejet – nu i 3. generation. Winther er idag et klasiske design brand står bag den ikoniske røde trehjuler og Dolphin børneanhænger.

Udfordringen

Siden 1932 har Danmarks ældste cykelfabrik leveret velkørende tohjulede til store og små.

Men bare fordi man er et traditionsrigt brand, betyder det ikke, at søgemaskinerne ved hvem du er. Winther ønskede kort sagt mere synlighed på de store ”trofæ-søgeord” i det organiske søgeresultat.

Løsning

Som svar udviklede vi en SEO-strategi med on- og offpage optimering af hjemmesiden, med henblik på at gøre Winters website mere synligt i søgeresultatet.

Resultat

Winther gik fra flere side 2-placeringer uden trafik, til at få flere top 3-placeringer på de mest populære søgeord indenfor branchen med 5400 månedlige søgninger. Det skabte over 125% mere trafik på eksisterende landingssider over en periode på 3 måneder. Stigning i sessioner på 160% over 4 måneder sammenlignet med sidste år. Og på 3 vigtige søgeord med sammenlagt 8500 månedlige søgninger ligger wintherbikes.com nummer 1, 3 og 5 i de organiske søgeresultater.

5,20%

reduktion i bounce rate

160,2%

sessionsforøgelse

14,82%

forøget sidevisninger

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se hvordan vi går den ekstra mile, og hvad vi kan gøre for at dyrke din virksomhed online.

Planet huse

Planet Huse

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

Winther cykler

Din bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.