Om kunden

A. Winther A/S er en af Danmarks ældste cykelfabrikker, og vores stolte traditioner går tilbage til 1932. Siden etableringen i 1932 har Winther A/S været familieejet – nu i 3. generation. Winther er idag et klasiske design brand står bag den ikoniske røde trehjuler og Dolphin børneanhænger.

Udfordringen

Siden 1932 har Danmarks ældste cykelfabrik leveret velkørende tohjulede transportmidler til store og små.

Men bare fordi man er et traditionsrigt og yderst respekteret brand, betyder det ikke, at søgemaskinerne også ved hvem du er. Winther ønskede mere synlighed på de store trofæ-søgeord i de organiske søgeresultater.

Løsningen

Som svar på kundens problemstilling, udviklede vi en SEO-strategi med on- og offpage optimering af Winthers hjemmeside. Strategien skabte vi med henblik på at gøre Winthers hjemmeside mere synlige for eksisterende og potentielle kunder i søgeresultaterne. 

Resultatet

Winther gik fra flere side 2-placeringer uden trafik, til at få flere top 3-placeringer på de mest populære søgeord indenfor branchen med 5400 månedlige søgninger. Det skabte over 125% mere trafik på eksisterende landingssider over en periode på 3 måneder.

Derudover oplevede Winther en stigning i sessioner på 160% over 4 måneder sammenlignet med sidste år. På 3 vigtige søgeord, med sammenlagt 8500 månedlige søgninger, ligger wintherbikes.com nummer 1, 3 og 5 i de organiske søgeresultater.

5,20%

reduktion i afvisningsprocent

160,2%

sessionsforøgelse

14,82%

flere sidevisninger

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se, hvordan vi går den ekstra mil for vores kunder. Hvad kan vi gøre for at styrke din virksomhed online?

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Din Bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside og virtuel identitet

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.

Det skaber et solidt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.