Toke Kruse

Hjemmeside

Fuld responsiv design, som virker på alle type enheder
Unikt Design med fokus på budskabsformidling

Unik platform til personlig branding

Serie-iværksætteren Toke Kruse, som er kendt for online regnskabsprogrammet Billy.dk, havde behov for en platform til at styrke hans personlig branding, samt at kunne formidle hans budskab om iværksætteri.

Forståelse og indsigt i Toke Kruses budskab

For at kunne skabe den rette platform til Toke og hans budskab, var det først nødvendigt at forstå formålet. Dette grundlag blev skabt på baggrund af flere interviews, som skulle hjælpe med at forstå essensen. Dette har resulteret i at Toke idag har en stærk formidlingsplatform og et stort antal følgere.

17

Øget sessions længde
22
Forøget konverteringsrate
21
Forøgelse i sessioner

Den rette budskabsstrategi

Budskabsstrategien var en vigtig del af designet for Tokes platform. Formålet i strategien var at formidle Tokes budskab, samtidig med at vidensdele den erfaring han har opbygget som serie-iværksætter over en lang årrække.

Webstarters har udført arbejde for mig igennem længere tid og jeg kan på det varmeste anbefale dem. De forstår vigtigheden i at være fleksible og kommunikerer klart. Derfor forstår de også altid mine behov og de ønsker, som jeg har, hvorefter de eksekverer hurtigt og præcist efterfølgende.

Toke KruseTokekruse.dk

Vil du samarbejde med os?

Vi har en kreativ tilgang til udvikling, og ønsker at levere løsninger som er revolutionerende.