Toke Kruse

Ny platform til personlig branding

Vil du have udviklet en professionel hjemmeside, hvor du kan få dit budskab ud? Uanset om du vil brande dig selv eller din virksomhed, er hjemmesiden et vigtigt middel til succes. Derfor bør intet være overladt til tilfældighederne – hverken look eller funktionalitet.

Fuldt ud responsivt design, som ser godt ud på alle typer enheder
Skræddersyet design med fokus på at give budskabet plads

Unik platform til personlig branding

Serie-iværksætteren Toke Kruse, som er kendt for online regnskabsprogrammet Billy.dk, havde behov for en platform til at styrke hans personlig branding, samt at kunne formidle hans budskab om iværksætteri.

Forståelse og indsigt i Toke Kruses budskab

For at kunne skabe den rette platform til Toke og hans budskab, var det først nødvendigt at forstå formålet. Dette grundlag blev skabt på baggrund af flere interviews, som skulle hjælpe med at forstå essensen. Dette har resulteret i at Toke idag har en stærk formidlingsplatform og et stort antal følgere.

17

Øget sessions længde
22
Forøget konverteringsrate
21
Forøgelse i sessioner

Den rette budskabsstrategi

Budskabsstrategien var en vigtig del af designet for Tokes platform. Formålet i strategien var at formidle Tokes budskab, samtidig med at vidensdele den erfaring han har opbygget som serie-iværksætter over en lang årrække.

Webstarters har udført arbejde for mig igennem længere tid, og jeg kan på det varmeste anbefale dem. De forstår vigtigheden i at være fleksible og kommunikere klart. Derfor forstår de også altid mine behov og de ønsker, som jeg har, hvorefter de eksekverer hurtigt og præcist.

Toke KruseTokekruse.dk

Skal du/din virksomhed også have en stærk platform?

Bliv ringet op af en af vores dygtige webkonsulenter
til en snak om dine ønsker og behov.