Om kunden

Renell er en vaskeægte familievirksomhed med over 30 års erfaring under rengøringsbæltet. Med over 600 dedikerede medarbejdere, har Renell den nødvendige rutine til at tage hånd om den daglige rengøring, vinduespolering, skades- og ejendomsservice hos alt fra kontorer, institutioner, industrilokaler, forretninger samt private hjem.

Udfordringen

Renells online identitet var utidssvarende og udtrykte ikke tydeligt nok de mange kompetencer og værdier, der ligger i den store rengøringsvirksomhed. F.eks. har Renell svanemærket,  som en af de eneste i Danmark. Det er et væsentlig konkurrenceparameter i kampen for at tiltrække et flere og større kunder, heriblandt kommunale aktører. Dét ønskede de mere fokus på i den digitale profilering.

Ydermere havde Renell behov for en hurtigt og effektiv intern kommunikationsplatform, så de kunne styrke vidensdelingen internt på tværs af organisationen.

Løsningen

En spritny og skinnende ren visuel identitet og billedstil, der positionerer Renell som den etablerede og dybt professionelle virksomhed, de er. Renell fik en ny hjemmeside, der giver et lynhurtigt overblik over de mange services som virksomheden tilbyder og som har givet nyt liv til deres omfattende referenceliste. Bag systemet ligger et intranet, hvor Renell nemt og overskueligt kan kommunikere med deres ansatte.

Derudover indeholder løsningen et modul til Renells kunder, hvor de kan logge ind og udfylde en kvalitetsrapport. Det forpligter Renell til at levere den bedste kvalitet – hver gang.

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se, hvordan vi går den ekstra mil for vores kunder. Hvad kan vi gøre for at styrke din virksomhed online?

Solgt.com

Unik prisrobot og auktionsplatform

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Din Bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside og virtuel identitet

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid  at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.

Det skaber et solidt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.