Om kunden

Planet Huse har mere end 30 års erfaring med at bygge fritidshuse og træhuse i Danmark. 

De har efterhånden bygget mere end 15.000 energirigtige huse i Danmark og Europa. Derfor var det vigtigt for kunden at få et nyt  responsivt og søgemaskineoptimeret website, så Planet Huse blev endnu mere synlige i det virtuelle landskab.  

Udfordringen

Implementering af ny visuel identitet og udvikling af en ny, SEO-optimeret og brugervenlig hjemmeside af samme høje kvalitet som de fritidshuse, Planet Huse designer og bygger i Danmark og resten af Europa. Ved flytning af indhold fra den gamle hjemmeside og til det nye system, ønskede Planet Huse at bibeholde deres SEO position.

Løsningen

Et fuldt skalerbart system, hvor det er enkelt for Planet Huse selv at redigere eksisterende tekster, billeder med mere. Det er ligeledes blevet gjort nemt for Planet Huse at tilføje, redigere og strukturere deres eget indhold løbende, så deres virtuelle identitet og hjemmeside altid er opdateret.

Processen og roadmap til succes blev tegnet I samarbejde med vores dygtige SEO-specialister. Derfor er alle tekniske aspekter af websitet optimeret til at kunne modtage, tilpasse sig til og tracke moderne forbrugeres dynamiske adfærd.

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se, hvordan vi går den ekstra mil for vores kunder. Hvad kan vi gøre for at styrke din virksomhed online?

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Din Bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside og virtuel identitet

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.

Det skaber et solidt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.