Memozz

Ny intuitiv webshop

Leder du efter et bureau, som kan hjælpe dig med at indrette en professionel webshop, der sælger? En shop, hvor dine produkter fremstår bedst muligt, og som er nem at handle i? Det var Memozz, og vi leverede en intuitiv platform, der afspejler produkternes høje kvalitet.

Fuldt ud responsivt design, som ser godt ud på alle typer enheder
Design med fokus på brugerinteraktionen.

Ny Intuitive platform

Memozz’ ønske var at skabe et univers hvor brugerne selv havde mulighed for at designe og udvikle deres egne personlige gaver.

Forståelse og inddrivelse i Memozz

For denne case var det nødvendigt med en stor indsigt og forståelse af konceptet bag Memozz, samt deres brugere. Denne indsigt i konceptet og målgruppen, skulle ligge til bund for den intuitive platform Memozz ønskede. En forståelse for brugerne var nødvendig for at kunne designe og udvikle en optimal platform, hvor brugerne intuitivt kunne interagere med webshoppen.

31
Forøgelse af konveteringsraten

24

Formindskelse af bounce rate
47
Forøgelse af konverteretværdi

Lavet til den optimale brugeroplevelse

Vi havde fra Webstarters perspektiv meget fokus på at skabe et design og funktionaliteter, der gjorde det let for brugerne at modtage de rigtige informationer omkring produktet, samt at bestille de unikke special fremstillede produkter.

Skal dine produkter også sælges endnu bedre?

Bliv ringet op af en af vores dygtige webshopkonsulenter
til en snak om din kommende webshop.