Om kunden

Din Bilpartner er en af Danmarks største værkstedskæder med over 140 afdelinger fordelt over hele landet. De mange værkstæder betyder, at Din Bilpartner altid er der, hvor du har brug for dem. Den mentalitet har de også brug for på internettet – Og det er her, vi kommer ind i billedet.

Udfordringen

Som en af Danmarks store værkstedskæder, der opererer i et stadig mere digitalt marked, havde Din Bilpartner brug for en gennemgribende digital revitalisering af værkstedskonceptet og hjælp til digital udrulning af en ny, omfattende kampagnestrategi.

Løsningen

For at imødekomme Din Bilpartners udfordringer, skabte vi en digital cross-media strategi med fokus på fremvisning af virksomheden som helhed og deres services, bedre mulighed for kunderne til at fremsøge det, de har brug for og endeligt fokus på det nære og sociale forhold mellem Din Bilpartner og deres kunder: Display, search og social.

Samtidigt designede vi en konverteringsfunnel, der effektivt leder potentielle kunder mod et online booking-modul og kontinuerligt genererer friske leads til Din Bilpartner. Det holder virksomheden godt kørende online, mens de selv holder deres kunder godt kørende på vejene. 

Resultatet

Din Bilpartner fik 13,84% mere trafik til deres hjemmeside. Selvom det er et udmærket resultat i sig selv, lå vores primære fokus på konvertering af leads til konkrete værkstedbookinger. Her øgede vi konverteringsraten med 48,27%. Både den gennemsnitlige ordreværdi og omsætningen som helhed fulgte loyalt trop. 

125,47%

Øgning i gennemsnitlig ordreværdi

255,02%

Forøget omsætning

63,70%

Reduktion i afvisningsprocent

48,27%

Forøget konverteringsrate

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se, hvordan vi går den ekstra mil for vores kunder. Hvad kan vi gøre for at styrke din virksomhed online?

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Din Bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside og virtuel identitet

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.

Det skaber et solidt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.