Om kunden

Autoproff er Danmarks 2. mest voksende virksomhed i Danmark og dermed vindere af Børsens fornemme Gazelle-pris i Sydjylland anno 2018. Selvom Autoproff først så dagens lys i 2013, er virksomheden i dag Danmarks største platform for professionel handel med indbytningsbiler.

Udfordringen

Autoproff er en innovativ, online auktionsplatform for professionelle. Selvom de havde godt med vind i sejlene, ønskede Autoproff endnu flere kunder i butikken, øgede markedsandele og en stærk digital strategi for penetrering af nye markeder i Tyskland og Holland.

Løsningen

Løsningen til Autoproff er en crossmedia-strategi, der udnytter synergien mellem virksomhedens medieplatforme til fulde. Gennem analyse af de dynamiske data, som forbrugeradfærden skaber, tilpasses Autoproffs markedsføring og budskaber løbende for at sikre maksimal effekt for hver en krone. Og det, vi lærer i Danmark, danner udgangspunkt for indsatsen på det tyske marked, hvor processen igen optimeres i forhold til data. Det lyder indviklet, men det virker.

Resultatet

Autoproff er i dag Danmarks 2. mest vækstende virksomhed. Faktisk har strategien været så stor en succes, at vores fælles målsætning er blevet nået på under en tredjedel af tiden.

182%

Forøgelse af sessioner

1.682,61%

Forøgelse af kundehenvendelser

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se, hvordan vi går den ekstra mil for vores kunder. Hvad kan vi gøre for at styrke din virksomhed online?

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Din Bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside og virtuel identitet

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.

Det skaber et solidt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.