Om kunden

Autocentralen er Sydjyllands største bilhus med over 40 års erfaring fordelt på 8 afdelinger. 

Autocentralen er autoriseret forhandler og fører serviceværksteder for Citroën, Honda, Hyundai, Nissan, Opel, ŠKODA og Volkswagen. Derudover er kunden ligeledes servicepartner for Audi. 

Derfor er det vigtigt, at Autocentralens kunder får den samme velkendte og professionelle kundeservice på Autocentralens digitale tjenester.

Udfordringen

Udfordringen bestod for Autocentralen i en digital udrulning af deres identitet samt en online rebranding af Syddanmarks største bilhus.

Herunder skulle 8 bilmærker og over 1000 brugte biler markedsføres og 8 forskellige værksteders systemer skulle integreres til booking, prøveture og meget andet. 

Løsningen

I samarbejde med vores partnere fra design- og reklamebureauet Adtention, udviklede vi et skarpt design, som samlede alle autohusene under ét digitalt tag. På den måde får Autocentralens besøgende hurtigt et overblik over de forskellige afdelinger og de tusindvis af nye og brugte biler, som er på Autocentralen har på menuen.

Løsningen indeholder desuden et avanceret søgefiltreringsmodul, der sikrer kunderne hurtig adgang til præcis den bil, de søger. 

Resultatet

Med sin nye hjemmeside, med dertilhørende booking- og søgemodul, samt en omgang søgemaskineoptimering, kan Autocentralen i dag prale af et overskueligt bookingsystem, nem synkronisering af biler, udregning af finansiering og meget andet, der gør livet lettere for deres kunder – Og selvfølgelig for Autocentralen selv.

I dag er Autocentralen en af de mest moderne bilhuse på det store virtuelle marked. 

57,5%

Søgeord i top 3

139.25%

Organisk vækst på én måned.

Se flere cases

Vores resultater taler for sig selv. Fra vores kontor i Kolding arbejder vi med både store og små kunder. Kig gerne vores cases igennem, og se, hvordan vi går den ekstra mil for vores kunder. Hvad kan vi gøre for at styrke din virksomhed online?

Planet Huse

Hjemmeside og digital identitet

Autocentralen

Komplet transformation

Winther

SEO

Din Bilpartner

Digital revitalisering af
værkstedskonceptet

Autoproff

Digital marketing

Renell A/S

Ny hjemmeside og virtuel identitet

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi forsøger altid at opnå en dybdegående indsigt i vores kunders virksomhed og industri.

Det skaber et solidt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.