A-skrot

Fra skrot til SEO-succes

Er du skeptisk over for den effekt, som SEO kan have for din virksomhed? SEO kan have positiv effekt på alle slags virksomheder. Små som store. Med eller uden webshop. Det handler om synlighed, og det er alle virksomheder afhængige af. Også en skrotvirksomhed.

Opgave beskrivelse

Da A-skrot henvendte sig til Webstarters, var formålet at skaffe flere kunder til virksomheden. Derfor udarbejdede vi en kombineret SEO- og AdWords-strategi.

Strategien bar frugt og gjorde virksomheden mere synlig over for målgruppen. Den øgede synlighed har betydet, at forretningen er vokset til i dag at tælle to lokationer.

ranking-distribution

Om A-skrot

A-skrot er en familiedrevet virksomhed, som specialiserer sig i genanvendelse af jern, metal og miljøvenlig håndtering. A-skrot opkøber og håndterer fx kobber, messing, aluminium, kabler, rustfrit stål, bly, akkumulatorer og andre metalelementer.

Det startede som en hobbyvirksomhed, men er i dag en professionel virksomhed i vækst. Ikke mindst takket være den SEO-indsats, vi hos Webstarters har hjulpet virksomheden med.

Mål

A-skrot ville gerne øge aktiviteten i deres forretning gennem øget online synlighed.

Opstart

2016

Vores services

SEO, AdWords

Resultat

Større synlighed via topplaceringer i søgeresultater.

I løbet af 52 dage havde virksomheden 34,4 % af deres søgeord i top 3, og hele 57,8 % i top 10 dvs. på første side af søgeresultaterne.

Vi har haft stor gavn af samarbejdet med Webstarters. De arbejder meget professionelt og har på kort tid skabt gode resultater, der virkelig har sat skub i vores forretning, og som nu betyder, at vi kan udvide.

Alex PedersenA-skrot.dk

Skal din virksomhed også have hjælp til SEO-succes?

Bliv ringet op af en af vores dygtige SEO-konsulenter
til en snak om din virksomheds behov.