Adwords Odense

Adwords i Odense

Adwords skiftede i 2018 navn til Google Ads, men det er først og fremmest navnet, der har ændret sig. Det er stadig det gode gamle PPC-medie, som du måske kender. Google Ads, altså tidligere kendt som Adwords, fungerer på den helt traditionelle måde, hvor der er tale om Pay Per Click. Det betyder, at I som virksomhed kun betaler, når en bruger klikker sig ind på jeres annonce.

Google Ads i eksempelvis Odense har altså den helt klare fordel, at I med den rette opsætning og konstruktion af jeres Adwords kan minimere de penge, som I bruger på annoncer. Samtidig med at konverteringen giver værdi – og det må da være det, man kalder en god handel.

Hvad er Google Ads?

Google Ads, tidligere kendt som Adwords, har til formål at simplificere og gøre det nemmere at komme op i søgefeltet på Google. Når du eksempelvis søger efter en ydelse eller et produkt på Google, vil du i resultatet over sider kunne se, at de øverste fire som regel er annoncer – og altså betalte annoncer.

Det er disse annoncer, som kaldes for Google Ads (Adwords). Og de her annoncer er altså enormt effektive, da du helt automatisk kan få din tekstannonce øverst på siden. På den måde kan du ramme de købsmotiverede brugere, når de søger efter specifikke produkter.

Google Ads adskiller sig derfor fra SEO i placeringen af søgeresultaterne og måden, hvorpå placeringen opnås.

Med Google Ads betaler du per klik, mens SEO afgøres ud fra en række faktorer, som Google har stillet op, hvorudfra din placering i søgeresultaterne bestemmes.

Hver gang en bruger klikker på din tekstannonce, betaler du et beløb. Det koster altså per klik. Beløbets størrelse varierer, og det afhænger som regel af:

  • Hvor mange andre der ønsker at få deres annonce samme sted
  • Hvor god din tekstannonce er (opsætning med mere)
  • Hvor godt din hjemmeside harmonerer med annoncens tekst

Hos Webstarters er vi blandt andet med til at sørge for, at klikprisen ikke bliver for høj. Udover at være kompetente i rådgivningen inden for Google Ads er vi tilmed officiel Google Partner – en eftertragtet blåstempling, som er din garanti for kvalitet. Har du brug for hjælp til Adwords i Odense, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Google Ads (Adwords) – flere kunder med nem onlineannoncering

Med Google Ads Odense har du mulighed for at nå ud til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder, produkter og ydelser på Google. Noget af det smarte ved Google Ads er, at du kun betaler, når potentielle kunder klikker sig videre til din hjemmeside eller ringer til din virksomhed, og på den måde er det en win-win for alle.

Men for at få det fulde udbytte skal der investeres både tid og penge i at køre Google Ads annoncer. Selvom mange ser det som den hurtige løsning, opnår du først det optimale udbytte, hvis indsatsen er helhjertet.

Officiel Google partner – din garanti for kvalitet

Bruger du Google Ads korrekt, kan du booste din business og hive mange nye kunder hjem. Hos Webstarters udbyder vi vores ekspertise til virksomheder over hele landet samt Google Ads til Odense. Har du brug for hjælp, er vi den virksomhed, som du bør kontakte – vi har nemlig 100 procent styr på, hvad vi laver.

I kraft af vores partnership med Google er vi forpligtede til at leve op til visse kvalitetsstandarder, og det betyder, at vi kan tilbyde jeres virksomhed den bedst mulige service. Som webbureau er det nemlig ikke helt uvæsentligt at være i kridthuset hos Google, og via vores partnerskab sørges der altid for, at vores medarbejdere er ajourførte med det seneste nye.

Det betyder samtidig, at vores medarbejdere til alle tider skal leve op til en række kvalitetsstandarder. At disse overholdes sikres blandt andet ved læring og uddannelse inden for givne felter.

Som virksomhed har vi derudover mulighed for at køre en tæt dialog med Google, og sammenlignet med andre bureauer betyder det, at vi altid er på forkant med de sidste nye optimeringsmuligheder, mens vi samtidig har et indgående kendskab til spændende tiltag. Det betyder, at vi kontinuerligt kan justere vores service til jer som virksomhed, således at I altid er sikret det bedst mulige afkast, når I bruger Adwords baseret i Odense.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Helt kort og kontant kan vi hjælpe dig til at få din virksomhed vist, når folk søger efter det, som du tilbyder. Så simpelt kan det egentlig siges, og som virksomhed, der brødføder sig via internethandel, er det da også vores ultimative mål. Nemlig at opnå synlighed. Og at bruge Adwords er uden tvivl en af de mest effektive og samtidig rentable måder, hvorpå dette kan gøres.

Er du eksempelvis baseret i Odense, kan vi hjælpe dig med at booste din virksomhed med Google Ads. Vi kender værktøjet ud og ind, og det kan du bruge til din fordel.

Øg din tilstedeværelse – og øg din omsætning

Med en annonce, der bliver vist på de rette tidspunkter, kan du gøre brugerne til værdifulde kunder i din virksomhed – og Google Ads er tilpasset både mobile enheder såvel som computere, så du kan være til stede alle steder uden problemer.

Som indehaver af en virksomhed, der sælger service, produkter eller andre ydelser online, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er at være til stede online og at være synlig. Men det handler ikke udelukkende om at være synlige – det handler også om at være synlige for de rette brugere. For det er i sidste ende sådan, at du laver et salg og får flere klik.

Her kan Google Ads være den ultimative løsning. På Google kan vi nemlig alle søge efter noget, som vi kan foretage os eller købe, og ved at få din annonce vist på Google i det helt rette øjeblik, kan du øge din konverteringsrate. Når folk søger på netop den service, som du udbyder, er de nemlig langt mere købsparate, og det er gavnligt for dig og din virksomhed.

Har du brug for hjælp eller rådgivning til Adwords i Odense, er du altid velkommen til at kontakte os.