Google Ads Odense

Vi laver Google Ads i Odense 

Odense er en stor by. Det betyder ikke blot, at der er mange mennesker, men ligeledes mange forretninger, der kæmper om de handlendes gunst – Det overføres også til internethandlen. 

Mange dansker foretrækker at handle lokalt, og hele 87% af handlende danskere undersøger nettet, inden de køber noget. Det viser en ny rapport fra FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel. 

Der er derfor god grund til at investere i digitale annoncekroner, hvis ikke din virksomhed allerede er med på vognen. En af mulighederne for din virksomhed i Odense, er Google Ads. 

Nyt navn, samme funktioner

Adwords skiftede i 2019 navn til Google Ads, men bare rolig. Det er først og fremmest navnet, der har ændret sig. Det er stadig det gode gamle annonce-medie, som du måske allerede kender. 

Google Ads er en af internettets mest brugte og effektive annonceringsværktøjer. Det bruges både af store og små virksomheder. Google Ads kan både være bannerreklamer, som du måske har set, når du besøger en hjemmeside. Det kan også være sponsorerede søgeresultater, som du præsenterer potentielle kunder for i Google, når de søger efter et produkt.

Google Ads i Odense har desuden en helt klar fordel, hvis du gerne vil annoncere til lokale målgrupper. Det er særligt effektivt, hvis din virksomhed har et lokalt islæt. 

Nationale, endda internationale målgrupper, er også ideelle at ramme med Googles annonceringssystem. Det hele handler om vinklen på din annonce. Med den rette opsætning og konstruktion af dine reklamer, kan du minimere de penge, som du bruger på annoncer. Det må man da kalde en god handel. 

Hvad er Google Ads?

Google Ads har til formål at simplificere, og gøre det nemmere, at komme frem øverst i søgeresultaterne på Google. Normalt gør man det på organisk vis med SEO. Det er dog ikke alle, der har de fornødne kompetencer til det tunge arbejde, der ligger i søgemaskineoptimering.

Hvis du er på udkig efter en vandpistol, og søger på Google, kommer resultaterne frem for alle de butikker, som Google vurderer som værende mest relevant. De fleste mennesker bruger kun den første side med søgeresultater. De andre ignoreres. Dog kan du i eksemplet se, at der er et billedgalleri inden alle søgeresultaterne vises – Altså en ENDNU bedre placering på Google! Det er Google Ads.

vandpistol-google-ads

Disse annoncer er enormt effektive, da du helt automatisk kan få din annonce øverst på siden. På den måde kan du ramme de købsmotiverede brugere, når de søger efter specifikke produkter.

Google Ads adskiller sig derfor fra SEO i placeringen af søgeresultaterne og måden, hvorpå placeringen opnås. SEO er organisk og bestemmes per Googles retningslinjer. Google Ads er betalt per klik og placeres efter din målgruppeindstillinger. 

Hver gang en bruger klikker på din Google Ads-tekstannonce, betaler du et beløb. Du bruger kun penge på annoncering, når en bruger klikker.

Hvad koster Google Ads så? Beløbets størrelse varierer. Dog afhænger prisen typisk af:

  • Hvor mange andre, der ønsker at få deres annonce samme sted
  • Hvor god din tekstannonce er (teknisk opsætning, m.m)
  • Hvor godt din hjemmeside harmonerer med annoncens tekst

Hos Webstarters er vi blandt andet med til at sørge for, at klikprisen ikke bliver for høj. Udover at være kompetente i rådgivningen inden for Google Ads, er vi tilmed officiel Google Partner – en eftertragtet blåstempling, som er din garanti for kvalitet. Har du brug for hjælp til Adwords i Odense, er du derfor altid velkommen til at give os et ring.

Google Ads: Få flere kunder 

Nu har du lidt baggrundsinformationer omkring, hvad din virksomhed kan bruge Google Ads i Odense til. Du ved også, hvordan prisen bestemmes. Hvad er formålet så?

Formålet med Google Ads er at nå ud til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder, produkter og ydelser på Google. 

Men for at få det fulde udbytte skal der investeres både tid og penge i at køre Google Ads annoncer. Der skal segmenteres målgrupper, sættes forretningsmål og objektiver, som dine annoncer skal opfylde. Selvom mange ser det som den hurtige løsning, opnår du først det optimale udbytte, hvis indsatsen er helhjertet. 

Officiel Google partner – din garanti for kvalitet

Det kan være grænseoverskridende at lægge dit markedsføringsbudget i hænderne på en tredjepart – Det ved vi godt. Vi ved også, hvor vigtigt det er, at du stoler på vores kompetencer og ser resultater.

Hos Webstarters er vi Google Partnere. Hvad betyder det for dig? At vi altid lever op til Googles strenge krav og kvalitetsstandarder. Det betyder også, at vores arbejde nøjsomt bliver målt og vejet af Google selv. Google forlanger ligeledes, at vores specialister konstant suger ny viden til dig, deltager på læringskurser og består de tilhørende eksaminer. 

Som webbureau er det nemlig ikke helt uvæsentligt at være i kridthuset hos Google, og via vores partnerskab sørges der altid for, at vores medarbejdere er ajourførte med det seneste nye. Vores certificering gør, at vi kan udbyde vores digitale ekspertise til virksomheder over hele landet. Det indebærer blandt andet Google Ads til Odense og resten af Fyn. 

Som virksomhed har vi derudover mulighed for at køre en tæt dialog med Google, og sammenlignet med andre bureauer betyder det, at vi altid er på forkant med de sidste nye optimeringsmuligheder, mens vi samtidig har et indgående kendskab til spændende tiltag. 

Det betyder, at vi kontinuerligt kan justere vores service til jer som virksomhed, således at I altid er sikret det bedst mulige afkast, når I bruger Google Ads i Odense.

Øg din tilstedeværelse – og øg din omsætning

Med en annonce, der bliver vist på de rette tidspunkter, kan du gøre brugerne til værdifulde kunder i din virksomhed – og Google Ads er tilpasset både mobile enheder såvel som computere, så du kan være til stede alle steder uden problemer.

Som indehaver af en virksomhed, der sælger service, produkter eller andre ydelser online, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er at være til stede online og at være synlig. Men det handler ikke udelukkende om at være synlige – det handler også om at være synlige for de rette brugere. For det er i sidste ende sådan, at du laver et salg og får flere klik.

Her kan Google Ads være den ultimative løsning. Google er nemlig frit tilgængeligt for alle, og du kan som virksomhed dykke direkte ned i rigtig mange menneskers synsfelt hver dag., Ved at få din annonce vist på Google i det helt rette øjeblik, kan du øge din konverteringsrate betydeligt – Og det skaber salg på bundlinjen. 

Har du brug for hjælp eller rådgivning til Adwords i Odense, er du altid velkommen til at kontakte os.