Adwords Kolding

Hent professionel hjælp til Google Ads i Kolding

Vil du gerne have hjælp til at trække mere trafik til dit website? Uden at du skal overskride dit budget for annoncekroner med alt for mange tusinde kroner? Så er Google Ads måske vejen frem for din virksomhed! 

Hos Webstarters tilbyder vi hjælp til Google Ads, der før hed Google Adwords, i Kolding og den resterende del af landet. En af de klare fordele ved Google Ads er, at du kun skal betale, når kunden klikker sig ind på din annonce. Pay Per Click-konceptet er med til at holde udgifterne til din annoncering nede, og dine annoncekroner går derfor kun til interesserede kunder, der er nemt konverterbare. Ikke til alle de der alene ser din annonce uden at klikke sig ind på den.

Adwords eller Google Ads?

Vi beklager forvirringen, hvis du ivrigt har ledt efter et webbureau i Kolding, der laver Adwords. Google har nemlig skiftet navn til Google Ads, hvilket i virkeligheden også er et mere retvisende navn. 

På trods af navneskiftet, bliver betegnelsen Adwords dog alligevel stadig brugt hyppigt. Lad det ikke forvirre dig. Konceptet er stadigvæk det samme, og du får den samme gode service hos os.

Google Ads, eller Adwords, er et af det helt traditionelle annonceringsværktøjer til din markedsføring. Søgemaskinens reklamer er testet og justeret gennem mange år, og der ville ikke være så mange virksomheder, der brugte annoncerne, hvis ikke de virkede. 

Det særlige ved dem er nemlig PPC-elementet. PPC står for Pay Per Click. Dine annoncekroner trækkes nemlig kun, når en eksponering, en bruger, rent faktisk klikker på din reklame. Dermed bliver dine penge brugt på en indsats, der giver meget høj værdi til din forretning.

Hvad enten du allerede har stiftet bekendtskab med Adwords, eller du står på helt bar bund, hjælper vi dig gerne videre med din online annoncering i Kolding. Vi starter dugfriske kampagner op fra scratch i et tæt samarbejde med dig. Vores kompetente specialister rådgiver dig også om, hvordan du bedst kommer videre med din virksomheds digitale indsats, hvis du allerede er i gang. 

Professionel hjælp

Google Ads er et glimrende skridt for mange virksomheder. Du vil dog opnå endnu bedre resultater, hvis du sørger for, at din virksomheds digitale fundament også spiller. Det betyder blandt andet, at din hjemmeside er brugervenlig, loader hurtigt og tilbyder unikt, velfortalt indhold. At dine sociale medier skinner af ekspertise, personlighed og kompetence. At du er til at finde på søgemaskinerne, når dine kunder efterspørger dit produkt, så de kan handle med dig. Det store digitale puslespil er mest effektiv, når alle dine platforme spiller sammen.

Hos os finder du professionel hjælp til at skabe en komplet strategi, der omfavner dine målsætninger og værdier. Vi arbejder hos Webstarters ikke med pakkeløsninger, men unikke og skræddersyede forslag til alle vores kunder. De kan inkludere Google Adwords, SEO, Facebook-marketing, YouTube-annoncering og en hjemmeside – Eller du kan håndplukke de elementer, du synes er vigtigst for dig. 

For at sikre os, at vores fælles digitale indsats giver bonus, måler vi hele tiden på ROAS. ROAS står for Return on Ad Spend, altså den værdi, dine annoncekroner skaber.Vi vil nemlig gerne give dig den absolut største værdi for dine penge.

Google Ads er ikke et engangsforetagende

Flere virksomheder begår den gængse fejl, at de ikke griber Adwords an som en vedvarende indsats. Vil du gerne have det optimale ud af Adwords, kræver det, at du er villig til at bruge penge på det over en længere periode. Det kan fint fungere som en hurtig løsning i forhold til at få flere kunder på din webshop, men du får slet ikke det optimale ud af det ved at anvende det på denne halvhjertede måde.

Du kan få langt flere kunder og langt større eksponering i den digitale verden ved at betragte Google Ads som en kontinuerlig løsning, som du hele tiden skal bruge nogle af dine annoncekroner på at holde kørende. Det betaler sig i det lange løb, og det kan føre til nogle mærkbare resultater på din bundlinje. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe din online annoncering an, sidder vi klar med vores tilbud om hjælp til Google Ads i Kolding.

Din officielle Google partner

Hos Webstarters kan vi ikke alene bryste os af at tilbyde professionel hjælp til Adwords i Kolding. Vi er også stolte over at kunne fortælle dig, at vi er officiel Google Partner. Med vores virke som webbureau med speciale i blandt andet Adwords er det ret så vigtigt at være på god fod med Google. Og det kan vi med rette sige, at vi er i kraft af deres udnævnelse af os som deres professionelle og officielle partner.

Vores løsninger til danske virksomheder er blevet blåstemplet af Google. Derfor er vi hos Webstarters officiel Google Partner. Det er Googles måde at sige, at de anerkender vores webbureau og vores arbejde. Det er vi stolte af, og det vil vi selvfølgelig gerne lade din virksomhed komme til gode.

Tæt dialog med Google

Det stiller store krav til os at være udnævnt som Google partner – nogle krav, som tvinger os til at gøre os umage og konstant blive bedre. Vi skal dagligt leve op til en række strikse kvalitetskrav, som gør, at vi med jævne mellemrum videreuddanner vores medarbejdere inden for forskellige områder. Det kan vi mærke gør os bedre og mere specialiserede.

I kraft af vores samarbejde med Google som certificeret partner er vi i tæt dialog med Google, og det gør det muligt for os at være foran, når det kommer til nye optimeringsmuligheder og andre spændende tiltag fra Googles side. Med vores hjælp til Adwords Kolding kan også din virksomhed blive gode venner med Google og få en masse organisk og konverterbar trafik ind på dit website.

Kontakt os for mere viden om Google Ads i Kolding

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning? Eller vil du gerne have sat skub i Google Ads i din virksomhed? Så er Webstarters det rette webbureau til at hjælpe dig med at opnå mærkbare og målbare resultater. Hvorfor vente, mens potentielle kunders penge lander hos konkurrenterne? 

Hos Webstarters laver vi digital marketing med hjertet og vores mange års erfaring. Vi ved, at vi leverer kvalitetssikrede løsninger, der bygger på et solidt grundlag af viden. Derfor arbejder vi ikke med bindingsperioder eller pakkeløsninger. 

Få hjælp til Google Ads i Kolding allerede nu. Vi sidder klar ved telefonerne og på mail. Det er nemlig altid både gratis og uforpligtende at kontakte os – Vi glæder os bare til at møde dig.